به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، مهندس ایرج زنده بودی بیان داشت: پیشگیری از اعتیاد با همراهی همه نهادها و سازمانهای مسئول به سرانجام مطلوب خواهد رسید.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: آموزش مهارت نه گفتن و نه به اعتیاد ازجمله مهارتهای خوبی است که باید در دوران تحصیل به دانش آموزان و دانشجویان آموخته شود، چرا که بسیاری از کسانی که به دام اعتیاد میافتند مهارت و شهامت گفتن نه به اولین رویارویی خود با مواد مخدر را ندارند..
مهندس زنده بودی تصریح کرد: آمارها نشان میدهد که همه گروههای سنی در معرض خطر ابتلا به اعتیاد قرار دارند با این تفاوت که مردان بیشتر از زنان به اعتیاد روی میآورند و از این میان جوانان بیشتر در معرض خطر اعتیاد هستند.
مقام مسئول بهداشت و درمان در تنگستان با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر و روانگردانها امروزه به یک معضل جدی اجتماعی گریبان گیر همه جوامع بشری شده خاطرنشان کرد: اعتیاد مهمترین عامل تهدیدکننده رفاه، امنیت اجتماعی و سلامت فرد در جامعه است و یک فرد معتاد نهتنها سلامت خود را به خطر انداخته بلکه سلامت خانواده و همه جامعه را به اشکال مختلف تهدید میکند.
وی به اهمیت ایجاد اشتغال در پیشگیری از اعتیاد و بازدارندگی معتادان درمان شده پرداخت و گفت: اشتغالزایی نقش بسیار مهمی در تداوم سلامت معتادان بهبودیافته دارد و باید در سیاستهای کلان کشور دیدهشده و در دستور کار سازمانهای دولتی و سازمانهای مردم نهاد قرار گیرد..
مهندس زنده بودی آسیبشناسی اجتماعی را راهکاری مناسب در پیشگیری از اعتیاد ذکر کرد و افزود: اگر به وضعیت کودکان دارای والدین زندانی، کودکان بد سرپرست و بیسرپرست، کودکان کار و خیابانی که دچار اختلال اضطراب و افسردگی و اختلال نقص توجه هستند، رسیدگی شود، در سالهای آینده آمار اعتیاد به میزان بسیار زیادی کاهش خواهد یافت..
هرساله در هفته مبارزه با مواد مخدر در جهت برانگیختن عزم سیاسی دولتها در امر مبارزه با پدیده خانمانسوز مواد مخدر، کنترل آن و انجام اقدامات بینالمللی در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر برنامههای متنوعی در سطح بینالمللی برگزار میشود که سال جاری با شعار " همه باهم نه به اعتیاد، یاریگر هم باشیم " نامگذاری شده است.
انتهای پیام/ن.ا 3010
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید