سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
44 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند/ روز بدون فوتی کرونایی

21 تير 1401
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر 44 بیمار در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری هستند.

دکتر حسن ملکی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته 25 بیمار جدید در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری‌شده‌اند.
وی افزود: خوشبختانه در 24 ساعت گذشته مورد فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در استان بوشهر به ثبت نرسیده است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: خوشبختانه در شبانه‌روز گذشته 16 بیمار نیز باحال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند.
دکتر ملکی زاده تصریح کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 2 هزار و 168 نفر از هم استانی‌های عزیزمان به علت ابتلای به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون 104 هزار و 892 نفر در استان بوشهر به این ویروس مبتلا شده‌اند.
دکتر ملکی زاده تصریح کرد: متأسفانه در روزهای گذشته تعداد بیماران بستری در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر افزایشی بوده است.
انتهای پیام / م.ف1024

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
آمار.کرونا     دکتر.حسن.ملکی‌زاده        

تاریخ بروز رسانی:   21 تير 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >