دکتر عصمت حیدری در جلسه اندیشگاه سلامت شهرستان گناوه اظهار داشت: برای تحقق هرچه بهتر نظامنامه سلامت میبایست از نظرات کارشناسان، خبرگان حوزه سلامت و بهخصوص اعضای اندیشگاه سلامت استفاده کرد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان و دبیر نظامنامه سلامت شهرستان گناوه ضمن اشاره به اهمیت اجرای دقیق نظامنامه سلامت، گفت: همکاری بین بخشی و نهادینهسازی نقش مردم در تأمین، حفظ و ارتقاء سلامت خود از اهداف اصلی اجرای نظامنامه سلامت در شهرستان گناوه است که این مهم با نقشآفرینی نخبگان و اندیشهورزان شهرستان در حوزه سلامت محقق میشود.
رئیس دبیرخانه امنیت و سلامت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز ضمن تأکید بر نقش بسیار تأثیرگذار عوامل اجتماعی بر سلامت مردم گفت: با تعیین اولویتهای حوزه سلامت شهرستان مسیر حلوفصل مشکلات این حوزه هموارتر خواهد شد و با برگزاری منظم جلسات مقرر در نظامنامه سلامت و بررسی مستمر روند اجرای رسیدگی به مشکلات مطرحشده در جلسات گامهای مؤثری در راستای ارتقاء سلامت شهروندان برداشته خواهد شد.
دکتر عیسی صفوی به تبیین جایگاه اندیشگاه سلامت در ارتباط با شورای سلامت و امنیت غذایی پرداخت و اظهار داشت: اندیشگاه بهواسطه ماهیت اجتماعی خود ظرفیت بالایی در ایجاد رویکرد جامعهمحور سلامت ایفا خواهد کرد.
رئیس دبیرخانه امنیت و سلامت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر استخراج عوامل اجتماعی تعیینکننده سلامت در محلات بهعنوان پیشنیاز طراحی برنامه مداخلهای مؤثر در هر محله بهمنظور کاهش بار بیماریهای غیر واگیر تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، جلسه اندیشگاه سلامت شهرستان گناوه باهدف تعیین اولویتهای سلامت شهرستان در حوزه بیماریهای غیر واگیر، بهعنوان مشکل اصلی شهرستان در حوزه سلامت، برگزار شد.
این جلسه با حضور رئیس دبیرخانه امنیت و سلامت غذایی، مسئول امور هماهنگی حوزه مشارکتهای اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و جمعی از مسئولین ادارات و سازمانهای دولتی و اعضاء اندیشگاه سلامت شهرستان برگزار شد.
نمایشگاه کاریکاتور در حاشیه این نشست باهدف آشنایی گروههای مختلف مردم بهخصوص دانش آموزان و دانشجویان با عوامل خطر بیماریهای قلبی عروقی و دیابت، سرطانها و سوانح و حوادث افتتاح شد.
انتهای پیام/م.ن 3080
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید