معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه:
کم‌تحرکی از مهم‌ترین عوامل افزایش وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان است/ برگزاری بازی‌های بومی محلی به مناسبت بسیج ملی تغذیه/ گزارش تصویری

5 بهمن 1401
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در حاشیه برگزاری مراسم ورزش صبحگاهی و صبحانه سالم در شهر چاه مبارک عنوان کرد: کم‌تحرکی از مهم‌ترین عوامل افزایش وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان است.

محدثه فخرایی افزود: بسیج ملی تغذیه سالم با شعار حال خوب با وزن مناسب بهانه ایست برای یادآوری اینکه داشتن وزن مناسب به داشتن زندگی سالم‌تر کمک خواهد کرد.
فخرایی اذعان کرد: چاقی و اضافه‌وزن به‌سرعت در اکثر جوامع و کشورهای مختلف ازجمله ایران سیری رو به رشد داشته و متأسفانه کمتر بیماری را می‌شناسیم که با چاقی مرتبط نباشد و چاقی سنگ بنای ایجاد طیف وسیعی از بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، انواع سکته‌های مغزی و قلبی، بیماری‌های کبدی و سایر بیماری‌ها است.
این مقام مسئول یادآور شد: حضور مستمر کارشناس تغذیه در مدارس و در بین دانش آموزان به یادگیری آداب صحیح غذا خوردن و نوع غذای مناسب سن دانش آموزان کمک بزرگی خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه، مراسم ورزش صبحگاهی و صرف صبحانه سالم و برگزاری بازی‌های بومی محلی با حضور پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت، مسئولین و مردم محلی شهر چاه مبارک در مدارس سطح این شهر برگزار شد.

انتهای پیام/ م.ک-۳۰۹۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
بسیج.ملی.تغذیه     محدثه.فخرایی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.عسلویه        

تاریخ بروز رسانی:   5 بهمن 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >