18 بهمن 1401کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: شناخت عادات غذایی نامناسب و تأثیر آنها در سلامت انسان، گام بسیار مؤثری در شکلگیری الگوی غذایی صحیح و مناسب و برخورداری از تغذیه کافی، متعادل و متنوع است. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، سودابه زارع در جشنواره غذاهای بومی و محلی در تنگستان بیان داشت: غذاهای سنتی بستر مناسبی برای افزایش ارتباط نسلها، انتقال تجربیات و حفظ هویت فرهنگی ایفا میکنند. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان تصریح کرد: در غذاهای سنتی از مواد غذایی سالم و تازه استفاده میشود و حرارت پخت آن قابلکنترل است، بنابراین ویتامینهای آن کمتر از دست میرود. وی ادامه داد: نمک در غذاهای سنتی در آخر غذا اضافه میشود و مقدار آن مشخص بوده و درعینحال از نمک یددار تصفیه شده استفاده میشود، اما غذاهای آماده اغلب دارای نمک زیاد بوده و شور است. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: در غذاهای سنتی، گوشت قرمز، مرغ و ماهی تازه بهعنوان منابع تأمین پروتئین موردنیاز بدن در برنامه غذایی گنجانده میشود که میزان چربیهای اشباع آنها را با جدا کردن پوست و چربیهای قابلرؤیت میتوان کنترل کرد. زارع افزود: اما غذاهای آماده معمولاً حاوی چربیهای اشباع شده و کالری زیادی هستند که مصرف مداوم و زیاد آنها خطر اضافهوزن و چاقی، چربی خون بالا و بیماریهای قلبی، عروقی را به همراه دارد. جشنواره غذاهای بومی و محلی در روستای محمدرحیمی پهلوان کشی تنگستان با مشارکت مردم برگزار شد. انتهای پیام/ ن.ا 3010 آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 18 بهمن 1401