با حضور مسئولان شهرستان دشتی:
پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت شهیدان توپال بادوله افتتاح شد

23 بهمن 1401
با حضور مسئولان شهرستان دشتی، پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت شهیدان توپال بادوله افتتاح شد.

هم‌زمان با نهمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران در آیینی با حضور نماینده مردم شهرستان‌های دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار دشتی و جمعی از مسئولان شهرستان، پانسیون پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت شهیدان توپال بادوله افتتاح شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در این آیین، احداث پانسیون‌های پزشکان را گامی مهم در جهت ایجاد زمینه ماندگاری پزشکان در نقاط مختلف شهرستان دانست و افزود: پروژه احداث پانسیون پزشکان شهر بادوله با زیربنای ۱۰۰ مترمربع و اعتبار ۱۴ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی احداث و تجهیز شده است.
مهندس پرویز احمدی تصریح کرد: هم‌اکنون ۸ پروژه عمرانی در حوزه سلامت شهرستان دشتی در حال احداث است که با افتتاح و بهره‌برداری از آن‌ها بیش از ۵ هزار مترمربع به فضای بهداشتی درمانی شهرستان اضافه خواهد شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی افزود: در حال پیگیری و فراهم نمودن تمهیدات لازم جهت احداث پانسیون پزشکان زیارت ساحلی هستیم.
انتهای پیام/ م.ا ۳۰۴۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
افتتاح     دهه.فجر1401     نماینده.مجلس     مهندس.پرویز.احمدی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.تنگستان    
بادوله        

تاریخ بروز رسانی:   23 بهمن 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >