مدیر گروه واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای دشتستان:
تمامی صنوف، به‌ویژه صنوف حساس مواد غذایی تا قبل از نوروز پایش می‌شوند

9 اسفند 1401
مدیر گروه واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: تمامی صنوف مختلف، به‌ویژه صنوف حساس مواد غذایی تا قبل از ایام نوروز پایش خواهند شد.

 سیده فاطمه حسینی در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: هر ساله با هدف بررسی و پایش وضعیت بهداشتی صنوف (به‌ویژه صنوف حساس) و جمع‌آوری مواد غذایی تاریخ گذشته و فاقد مشخصات بهداشتی و غیرقابل‌مصرف انسانی، گشت‌های مشترک بازدید از صنوف با تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط به دلیل نزدیکی به عید سال از اهمیت بسزای برخوردار است و در دستور کار شبکه بهداشت و درمان قرار گرفته است.
حسینی تصریح کرد: در همین زمینه با همکاری اتاق اصناف و بازرسان اداره صمت، از ابتدای اسفندماه سال جاری، ۵ گشت مشترک بازدید از صنوف عمده‌فروشی، کارگاه‌های شیرینی‌پزی، آجیل‌فروشی و آرایشگاه‌های زنانه برنامه‌ریزی و در حال اجرا است.
مدیر گروه واحد بهداشت محیط و حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان دشتستان از شهروندان خواست: با تماس با تلفن گویای ۱۹۰، می‌توانند مشکلات بهداشتی مشاهده‌شده در مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی را به سامانه وزارت بهداشت اعلام نمایند تا در اسرع وقت پیگیری لازم انجام شود.


انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
بهداشت.محیط.حرفه‌ای     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان     سیده.فاطمه.حسینی    

تاریخ بروز رسانی:   9 اسفند 1401

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >