صدور ۳۵۷ اخطار بهداشتی برای مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دیّر

16 فروردين 1402
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: در طرح بسیج سلامت نورزی امسال در شهرستان دیّر بیش از هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام که منجر به صدور ۳۵۷ اخطار بهداشتی شده است.

عباس آدمیت نسب در نشست شورای مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با تقدیر از فعالیت‌های پرسنل کشیک در ایام نوروز گفت: فعالیت و نظارت مؤثر همکاران بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باعث شد که در ایام نورز امسال موردی از طغیان بیماری در این شهرستان نداشته باشیم.
وی افزود: در طرح بسیج سلامت نورزی امسال در شهرستان دیّر هزار و ۱۳۴ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام که منجر به صدور ۳۵۷ اخطار بهداشتی شده است که خوشبختانه در اکثر موارد منجر به رفع نقص شد.
وی خاطرنشان کرد: در همین مدت ۴ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی و در راستای صیانت از سلامت شهروندان و مسافران نوروزی به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
انجام ۵۸۳ مورد کلر سنجی آب
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اشاره به یکی از برنامه‌ها مهم طرح بسیج سلامت نوروزی گفت: نظارت بر سلامت آب شرب شهروندان و مسافران در ایام نوروز با پایش مستمر سامانه‌های آب‌رسان این شهرستان به‌طورجدی صورت گرفت و ضمن کلر سنجی روزانه، نمونه‌برداری میکروبی و شیمیایی آب نیز انجام شد.
وی گفت: از زمان اجرای برنامه بسیج سلامت نوروزی ۵۸۳ مورد کلر سنجی از آب مصرفی در شهرستان دیر انجام و نتایج آن به اداره آبفا اعلام شده است.
آدمیت نسب افزود: در همین مدت ۴۴ نمونه میکروبی نیز از آب مصرفی شهرستان دیر نمونه‌گیری و آزمایش شد.
وی با تأکید بر سلامت مواد غذایی خاطرنشان کرد: جمع‌آوری ۳۷۷ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ گذشته و انجام ۳۸۶ مورد سنجش مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل نیز در همین مدت توسط همکاران بهداشت محیط انجام شده است.

انتهای پیام/ ح.ن ۳۰۵۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
نشست     بسیج.سلامت.نوروزی     عباس.آدمیت‌نسب     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دیر        

تاریخ بروز رسانی:   16 فروردين 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >