به گزارش روابط عمومی؛ دکتر سید حسین موسوی اظهار داشت: تعداد بالای تماس با اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر یکی از مهمترین دغدغههای عرصه سلامت است.
وی تصریح کرد:در یک سال گذشته ۱۲۲ هزار تماس تلفنی مستند شده که مردم در این تماسها اغلب درخواست راهنمایی یا اعلام نیاز به کمک و امدادرسانی داشتهاند.
دکتر موسوی گفت: ما موظف به پاسخدهی به تمامی تماسهای تلفنی با ۱۱۵ هستیم که از این تعداد ۳۱ درصد آن یعنی حدود ۴۱ هزار تماس منتهی به عملیات اورژانس و امدادرسانی شده است.
رئیس اورژانس۱۱۵ تصریح کرد: تمام تماسها در سامانه ۱۱۵ ضبط و ثبت میشوند، اما دراینبین مزاحمتهایی هم متأسفانه وجود دارد که اتفاقاً آمار بالایی نیز دارد و خیلی از این تماسها عملیاتی نمیشوند ولی همه این آمار بهصورت مستند است.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین تماسها با اورژانس در شاخصهایی با موضوعیت تصادف و امدادرسانی برای نجات در واقعه تصادف است و مشکلات قلبی و تنفسی نیز به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار دارند که مردم در تماسهای تلفنی برای آن درخواست اعزام آمبولانس میکنند.
رئیس اورژانس استان بوشهر اظهار کرد: تمامی تماسهای استانی که از جایجای شهرستانها و روستاها گرفته میشود در شهر بوشهر پاسخدهی میشود این مهم یکی از برنامههای اجرایی در استان، شیوه متمرکز سازی بوده که به یاری خدا در نیمه دوم سال گذشته برای هفت شهرستان اجرا شد و تا یک ماه آینده برای سه شهرستان دیگر به مرحله اجرا در میآید.
دکتر سید حسین موسوی افزود: در حال حاضر نیز باوجود داشتن ۴۵۰ تکنسین در اورژانس، صرفاً ۱۲ نفر پزشک، کارشناس پرستاری و کارشناس مامایی در سامانه پاسخدهی ۱۱۵ بوشهر فعال هستند و در شهرستانها نیز تعداد پایینتری فعالیت دارند که اغلب نیروی عملیاتی مشترک پاسخگوی تماسهای تلفنی نیز هستند.
رئیس اورژانس عنوان داشت: از این تعداد تماس، ۴۰ هزار و ۹۳۵ مورد منتهی به عملیات و تعیین مأموریت شد که از این تعداد نیز ۱۲ هزار و ۶۳ مورد صرفاً تصادفات رانندگی بوده است که از این میان ۶ هزار و ۳۴۰ مورد آن تصادف شهری و مابقی تصادفات جادهای است.
دکتر موسوی بیان داشت: از کل این آمار، ۶ هزار و ۸۱ نفر مصدوم در همان ابتدا اقدام به درمان اولیه در محل توسط تکنسینهای اورژانس شد و ۲۸ هزار و ۸۵ مددجو از این تعداد مصدوم پس از درمان اولیه به بیمارستان اعزام شدند.
وی افزود: در خصوص اعلام فوتی نیز اورژانس باوجود داشتن آمار نمیتواند اعلام کند چون مسئولیت آن مربوط به نهادهای اجرایی دیگر است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر ادامه داد: هماکنون ۵۶ پایگاه شهری و جادهای اورژانس در استان فعال است که از این تعداد ۳۸ پایگاه در جادهها مستقرند، ۱۸ پایگاه شهری نیز آماده ارائه خدمات به مردم هستند.
اورژانس پیش بیمارستانی استان بوشهر، یک پایگاه اورژانس هوایی نیز دارد.
انتهای پیام/ ز.ن ۵۰۰۰۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید