نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم:
تیم جوان، انقلابی، متخصص و هماهنگ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تمام توان کار جهادی می‌کنند

30 ارديبهشت 1402
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولین فعلی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تیمی جوان، انقلابی، متخصص و هماهنگ با تمام توان دارند کار جهادی می‌کنند

عبدالکریم جمیری در نشست با مردم در خصوص بهداشت و درمان شهرستان گناوه با حضور فرماندار شهرستان گناوه و رئیس و هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: حضور و ایستادگی مردم برای خنثی کردن توطئه دشمنان جای تعظیم دارد و باید شایسته‌ترین خدمات برای مردم ارائه شود و عرضه‌کنندگان خدمت به مردم باید به این خدمت افتخار کنند
وی تصریح کرد: کمبودها و ضعف‌ها در حوزه بهداشت و درمان از گذشته‌ها بوده و مردم از این کمبودها رنج برده‌اند و توقع مردم از دولت سیزدهم که دولتی مردمی و دردمند مردم است قطعاً بیشتر است.
جمیری اضافه کرد: توقع است در دولت سیزدهم کار شدت بیشتری پیدا کند و مردم شاهد حل مسائل و مشکلات با اولویت‌بندی و سرعت بیشتری باشند و شاهد تحولی در استان و شهرستان باشیم.
وی بابیان اینکه برخی مسائل در کوتاه‌مدت و برخی دیگر، حل آن‌ها در بازه زمانی قابل‌قبول حل خواهد شد افزود: از مسئولین وزارت بهداشت خواستم برای حل مشکلات این حوزه برنامه مشخص و مدون داشته باشند و قبول کردند.
جمیری اضافه کرد: مسئولان ملی توان بیشتری برای حل مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان بوشهر و شهرستان بگذارند و ما نیز برای حل این مشکلات در کنار آن‌ها پیگیر خواهیم بود.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: حل برخی از مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان بوشهر و شهرستان گناوه نیازمند کمک ملی است و از مسئولان کشوری وزارت بهداشت توقع داریم با توجه به سفرهایی که مقام عالی وزارت بهداشت و معاونان وزارت به استان بوشهر داشته‌اند و قول‌هایی نیز داده‌اند به این قول‌ها و وعده‌ها عمل کنند.
جمیری اضافه کرد: افزایش نیروهای متخصص، بازسازی برخی بخش‌ها، جذب نیروهای موردنیاز بیمارستانی، تغییر وضعیت نیروهایی که کار می‌کنند و از محل درآمد بیمارستان حقوق دریافت می‌کنند، تخصیص تجهیزات موردنیاز و حداقل‌هایی که ضرورت دارد را بر اساس وعدهای داده شده جامعه عمل بپوشانند
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ضمن احترام به دولت و وزیران، هیچ‌گونه تعارفی برای حل مشکلات استان بوشهر نداریم گفت: آنچه برایمان مهم است خدمت به مردم است و مسئولین ارشد کشوری باید کاری بکنند رضایتمندی مردم در حوزه بهداشت و درمان فراهم شود.
در این نشست تعدادی از شهروندان گناوه‌ای در خصوص مسائل و انتظارات مردم از حوزه سلامت شهرستان گناوه مطالبی را گفتند که دکتر حسن ملکی زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، محمدتقی صفری فرماندار شهرستان گناوه، دکتر عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی به سؤالات و انتظارات مردم پاسخ گفتند.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید



کلمات کلیدی:
نشست.مردمی     نماینده.مجلس     عبدالکریم.جمیری     شهرستان.گناوه        

تاریخ بروز رسانی:   30 ارديبهشت 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >