به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، سپیده محسنی گفت: با هدف ارتقای سطح بهداشت و سلامت عمومی جامعه و با تلاش کارشناسان بهداشت محیط شهرستان بوشهر طرح ضربت بازدید از صنوف رستوران و بیرون بر با شرکت ۱۸ نفر از بازرسان بهداشت محیط اجرا گردید.
وی تصریح کرد: در این طرح بازرسان بهداشت محیط در قالب ۹ اکیپ دونفره، بهصورت سرزده از رستوران و بیرون برهای واقع در سطح شهرستان بوشهر بازدید نمودند و با استفاده از دستگاههای سنجش پرتابل، نکات موردنظر را بررسی و آموزشهای لازم را به متصدیان ارائه دادند.
محسنی افزود: بهداشت فردی، لوازم و ابزار کار، ساختمان، دمای یخچال و فریزرها، سنجش کیفیت روغن مصرفی و سنجش بار میکروبی سطوح، مورد کنترل و ارزیابی قرار گرفت.
وی ادامه داد: در طی اجرای این طرح، از ۲۹ رستوران و ۱۲۴ بیرون بر، بازدید انجام شد.
محسنی در تشریح این خبر گفت: طی بازدید بهعملآمده توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در طرح ضربت، یک بیرون بر به علت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ و ۶ واحد به دلیل تخلفات بهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی گردیدند.
وی با تأکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز و اولویت ما است، افزود: تشدید نظارتهای بهداشتی همچنان در دستور کار مرکز بهداشت شهرستان است و از کلیه اصناف و شهروندان درخواست میشود که با رعایت هر چه بیشتر مسائل بهداشتی ضمن حفظ سلامت خود و جامعه، یاریگر کارکنان تلاشگر بهداشت در اجرای دستورالعملهای بهداشتی باشند.
کارشناس مسئول واحد بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را برای پیگیری به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.
انتهای پیام/ح.گ ۳۰۰۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید