به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی بیان کرد: واحد بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان تنگستان با استفاده از ۹ کارشناس از ۲۵ اسفندماه تاکنون بهصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید کردهاند.
وی ادامه داد: این بازدیدها هرروزه و بهصورت ضربتی تا ۱۸ فروردینماه انجام میشود و واحدهای موردنظر ازلحاظ داشتن شرایط بهداشتی و بهسازی جهت ارائه خدمات به مردم موردبررسی قرار میگیرند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: در بازدیدهای انجامشده در طرح نوروزی ۱۲۴ واحد صنفی اخطاریه بهداشتی دریافت کردهاند و ۳ واحد نیز به دلیل به خطر انداختن سلامت عمومی پس از بازدید و طی مراحل قانونی با دستور مقام قضایی پلمپ شدهاند.
رفیعی تصریح کرد: با توجه به اینکه هرساله مسافران زیادی تنگستان را بهعنوان مقصد سفر انتخاب میکنند و مراکز بوم گردی ازجمله محلهایی هستند که مراجعهکنندگان بسیاری را به خود اختصاص میدهند، بهصورت ویژه این مراکز را تحت نظارت قرار داده و بهصورت مستمر و سرزده بازدیدهای لازم از این مراکز انجامشده است.
رفیعی تأکید کرد: با توجه به اهمیت سلامت مردم، با استفاده از دستگاههای پرتال، بسته به نیاز هر واحد صنفی بهوسیله دستگاههای سنجش روغن، تعیین بار میکروبی سطوح، دماسنج و شوری سنج، سلامت مواد غذایی و محل تهیه مواد غذایی را موردبررسی قرار میدهیم.
انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را آزما بخواهید