به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی در کارگروه سلامت در فرمانداری تنگستان بیان داشت: مقابله با پشه آئدس نیازمند اقدامات جدی و مؤثر همه سازمانهای مسئول است و تنها درصورتیکه همه سازمانها به وظیفه خود در قبال این موضوع عمل کنند میتوان در این مسیر موفق بود و سلامت عمومی را تضمین کرد.
وی ادامه داد: همراهی مردم نیز نکته بسیار مهمی است زیرا در حال حاضر بخش مهمی از مشکلات ما در مقابله با پشه آئدس مربوط به رهاسازی فاضلابهای خانگی است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان افزود: در حال حاضر خانوارهایی که اقدام به رهاسازی فاضلاب خانگی میکنند شناساییشدهاند که بخشی از این خانوارها همکاری لازم را با شبکه بهداشت و درمان داشتهاند و با افرادی که همچنان به این موضوع بیتوجهی میکنند با هماهنگی مراجع قضایی در راستای صیانت از سلامت عمومی برخورد قانونی خواهیم کرد.
رفیعی تصریح کرد: باید شناسایی نقاط پرخطر (شکستگی لولهها و انشعابات، مخازن و منابع آب بهسازی نشده)، بهسازی محیط شامل لایروبی جوی آب و کانالهای کشاورزی، جمعآوری بهموقع و صحیح پسماند، جمعآوری لاستیکهای رهاشده در صنوف و محیط، پیگیری فاضلابهای خانگی و برنامهریزی و تبدیل آبیاری غرقابی مزارع و باغات به آبیاری قطرهای فوراً در دستور کار سازمانهای مرتبط قرار بگیرد.
وی بابیان اینکه آبهای راکد بهترین مکان برای زندگی پشه آئدس است تأکید کرد: در حال حاضر نیازمند تسریع در رسیدگی به پروندههای ارجاعی شبکه بهداشت و درمان به مراجع قضایی در خصوص دفع غیربهداشتی فاضلاب خانوارها هستیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان بیان داشت: در حال حاضر از طریق پایگاه مراقبت مرزی در بندر دلوار و بوالخیر اقدامات مربوط به شناسایی پشه آئدس از طریق تله گذاری انجام و با تمهیدات اندیشیده شده همه ملوانان و لنج داران آموزشهای لازم در رابطه با اقدامات پیشگیرانه در لنج ها و علائم بیماری در صورت گزش را دریافت میکنند.
انتهای پیام/ن.ا ۳۰۱۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید