به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، مصطفی بارگاهی در جلسه هماهنگی و کنترل پشه آئدس افزود: تمامی دستگاههای اجرایی شهرستان باید با حوزه بهداشت و درمان در خصوص آگاهسازی مردم و راههای پیشگیری پشه آئدس همکاری نمایند.
بارگاهی تصریح کرد: متأسفانه باید گفت؛ در صورت دیده شدن پشه ناقل، امکان اپیدمی انفجاری وجود خواهد داشت و باید از تمامی تجهیزات و زیرساختهای خود برای پیشگیری از انتقال بیماری استفاده نماییم.
وی بیان کرد: بر اساس گزارشهای رسیده از شهرداری برازجان، لایروبی کانالهای آب، جمعآوری لاستیکهای فرسوده مستعمل و برداشتن نخالهها در سطح شهر در حال انجام است و در حال حاضر باید یکی از اولویتهای شهرداریها باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دشتستان اضافه کرد: تنها مرجع پاسخگو در مورد پشه آئدس، شبکه بهداشت و درمان شهرستان است و انتشار اطلاعات نادرست و غیررسمی از طرف هر فرد یا نهادی باعث ترس و نگرانی مردم میشود.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با اشاره به اینکه پیشگیری مهمترین راه برخورد با بیماریهای منتقله از این پشه است؛ اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون موردی در شهرستان دشتستان مشاهده نشده و امیدواریم با همکاری مردم و سایر دستگاههای اجرایی شهرستان بتوانیم از ورود و تکثیر پشه آئدس پیشگیری کنیم.
دکتر احسان دربان ملک افزود: شبکه بهداشت و درمان دشتستان در حال تهیه داروها و تجهیزات لازم برای پیشگیری و مقابله با این بحران است.
معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خاطرنشان کرد: از بین بردن آبهای راکد بهعنوان مکانهای اصلی تخمگذاری و تولیدمثل پشه آئدس، پوشیدن لباسهای رنگ روشن با آستینبلند، نصب توری روی پنجرهها و دربها از اقدامات لازم برای مقابله با این پشه هستند.
انتهای پیام/ز.ح 3031
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید