دکتر احسان دربان ملک در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و دمان دشتستان اظهار داشت: یکی از مهمترین راههای ارتقاء آگاهی و همچنین ارتقا سواد سلامت جامعه برای کنترل پشه آئدس و بیماریهای ناشی از آن اجرای پویش دشتستان پاکیزه است.
دکتر دربان ملک افزود: متأسفانه اگر پشه آئدس در منطقهای وارد شود، پس از گزش و خونخواری شروع به تخمریزی میکند و انگل را به نسلهای بعدی خود انتقال میدهد.
معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با بیان اینکه پشه آئدس در آبهای راکد، مخازن نگهداری آب، لاستیکهای مستعمل و سطلهای آب زیر کولر تولیدمثل میکند، گفت: در این پویش از ظرفیت سازمانها، ادارات، رسانهها، داوطلبین سلامت و سفیران سلامت خانوار برای آموزش و اطلاعرسانی حداکثری به مردم در خصوص راههای کنترل و خطرات پشه آئدس استفاده شده است.
کارشناس واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان دشتستان نیز گفت: در پویش دشتستان پاکیزه، ۳۶۷ رابط سلامت محله همچنین در حدود ۱۰ هزار سفیر سلامت توسط مراقبین سلامت و بهورزان آموزش دیدهاند که این آموزشها بهصورت مستمر ادامه دارد
محبوبه پروانه افزود: در تمامی ادارات پوستر پویش نصب شده است و کارکنان ادارات مورد آموزش قرار گرفتند و ائمه جمعه شهرهای مختلف شهرستان نقش بسیار مهمی در آموزش راههای کنترل پشه آئدس و بیماریهای ناشی از آن به نمازگزاران داشتهاند.
انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید