مهم‌ترین اندامی که از ورزش کردن سود می‌برد، قلب است

16 مهر 1403
رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: ورزش منظم می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش دهد و مهم‌ترین اندامی که از ورزش کردن سود می‌برد، قلب شما است.

عصمت دهقانی در حاشیه مراسم ورزش صبحگاهی که به مناسبت هفته قلب سالم در پارک لاله شهر برازجان با حضور مسئولین شهرستان، پرسنل ادارات و عموم مردم برگزار شد، افزود: بین ورزش و سلامت قلب ارتباط تنگاتنگی وجود دارد و ورزش یک راهکار ساده و کم‌هزینه برای محافظت از قلب به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: ورزش منظم می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش دهد یا از پیشرفت بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.

دهقانی با بیان اینکه اگر می‌خواهید قلب سالم‌تری داشته باشید، گفت: ترکیبی از فعالیت‌های هوازی مثل پیاده‌روی و دویدن، تمرینات قدرتی مثل وزنه زدن و استفاده از کش‌های مقاومتی و حرکات کششی را در برنامه‌ی روزانه‌ی خود بگنجانید.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان دشتستان بیان کرد: توصیه می‌شود که در طول هفته حداقل ۱۵۰ دقیقه ورزش هوازی با شدت متوسط انجام دهید، این کار نه تنها باعث افزایش گردش خون و بهبود آن در سطح بدن می‌شود، بلکه می‌تواند فشار خون و کلسترول خون را کاهش دهد و از ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی پیشگیری کند.

گفتنی است، شبکه بهداشت و درمان دشتستان بعد از ورزش صبحگاهی، با استقرار تیم‌های خون‌گیری و ایستگاه تن‌سنجی، اقدام به گرفتن آزمایش قند و چربی و مراقبت‌های اولیه مانند وزن و اندازه‌گیری فشارخون برای آقایان و بانوان به‌صورت رایگان کرد.

 

انتهای پیام/ س.غ۳۰۳۰

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید


کلمات کلیدی:
ورزش.صبحگاهی     هفته.قلب.سالم     عصمت.دهقانی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   16 مهر 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >