دکتر عصمت حیدری گفت: این پویش، فرصت مناسبی برای ارائه آموزش راههای پیشگیری، عوامل خطر و علائم هشداردهنده سرطان پستان به جامعه است.
وی تصریح کرد: سلامت زنان و بهویژه مادران از مفاهیم زیربنایی در توسعه است و با توجه به نقش زنان در خانواده و سلامت فرزندان و جامعه، افزایش آگاهی و شناخت آنها در خصوص سرطان پستان و عوامل خطر آن، علائم هشداردهنده و راههای تشخیص بیماری در مراحل زودهنگام، اهمیت بسزایی در کنترل بیماری دارد.
دکتر حیدری با اشاره به اینکه امروزه یکی از عوامل نگرانکننده در سلامتی زنان، سرطان پستان است، تصریح کرد: در اکثر کشورهای دنیا از جمله ایران سرطان پستان شایعترین سرطان در جمعیت زنان محسوب میشود.
وی افزود: در حال حاضر برنامه تشخیص زودهنگام سرطان پستان برای تمامی زنان ۳۰ تا ۶۹ سال در خانههای بهداشت، پایگاههای سلامت، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی با انجام ارزیابی و بررسی افراد از نظر سوابق فردی، خانوادگی و داشتن عوامل خطر ابتلا به سرطان پستان انجام میشود.
دکتر حیدری با اشاره به اهمیت آشنایی و آموزش اصول خود مراقبتی و انجام معاینههای تشخیصی بانوان بالای ۳۰ سال با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان بیان کرد: در صورتی که فرد از نظر بیماری مشکوک و یا پرخطر باشد، برای اقدامات تشخیصی و درمانی به سطوح تخصصی ارجاع داده میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تأکید کرد: برای ایجاد حساسیت در گروه هدف، از تمامی بانوان دعوت میشود برای دریافت آموزشهای لازم و خدمات ارزیابی سرطان پستان به نزدیکترین مرکز ارائه خدمات جامعه سلامت در محله خود مراجعه نمایند.
انتهای پیام/ ۳۰۸۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید