دکتر عصمت حیدری در این مراسم ضمن تشکر از مسئولین مدرسه حضرت رقیه (س) گفت: وارنیش فلوراید میتواند به پیشگیری از پوسیدگی دندان یا جلوگیری از بدتر شدن آن کمک کند، طرح وارنیش فلوراید تراپی در همه مدارس ابتدایی در مناطق شهری و روستایی دو بار در سال هر ۶ ماه یکبار اجرا میشود.
مدیر گروه واحد سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این مراسم ضمن تأکید به اهمیت انجام وارنیش تراپی برای کودکان گفت: فلوراید یک مادهٔ معدنی است، این ماده بسیار در سلامت و استحکام دندانهای افراد اعم از کودک و بزرگسال تأثیرگذار است.
آناهیتا حقشناس افزود: فلوراید تراپی در پیشگیری از پوسیدگی دندانی نقش دارد. استفاده از فلوراید اهمیت ویژهای در کنترل و پیشگیری از پوسیدگی دندان بهویژه در سطوح بیندندانی دارد. فلوراید تراپی به معنای کاربرد موضعی فلوراید بهصورت دورهای بر روی دندانهای کودکان، بهمنظور افزایش مقاومت آنها در برابر پوسیدگی گفته میشود.
این مراسم با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، رئیس آموزشوپرورش شهرستان، مدیر گروه سلامت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و جمعی از مسئولین و کارشناسان شهرستانی در مدرسه ابتدایی شاهد حضرت رقیه (س) برگزار شد.
همچنین چند برنامه هنری نیز در مورد بهداشت دهان و دندان توسط دانش آموزان اجرا و در پایان نیز بهصورت نمادین برای چند نفر از دانش آموزان وارنیش فلوراید تراپی انجام شد.
انتهای پیام/ ۳۰۸۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید