دکتر ماریا خویشدوست در نشست با روسای آموزشوپرورش مناطق پنجگانه شهرستان دشتستان افزود: تأمین و حفظ تندرستی دانش آموزان بهعنوان قشر عظیمی از جامعه سالم ضروری است و بهعنوان سرمایههای اصلی کشور هستند و پرورش آنها از هدفهای اصلی برنامههای توسعه اجتماعی، اقتصادی است
وی تصریح کرد: برای دستیابی به اهداف توسعه باید تأمین بالاترین سطح سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی کودکان بهعنوان ضرورت و اولویت برنامههای توسعهای مورد توجه قرار گیرد.
دکتر خویشدوست همچنین بیان کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان در سن فراگیری هستند و در مکان و زمان معینی تجمع دارند، قادرند مطالب بهداشتی را بهخوبی بیاموزند و به کار گیرند و به اجتماع و خانواده انتقال دهند.
وی تصریح کرد: بدین منظور وزارت بهداشت با همکاری وزارت آموزشوپرورش برنامههای مداخلهای در مدارس برای پیشبرد اهداف سلامت انجام دادهاند.
دکتر خویشدوست خاطرنشان کرد: محیطهای آموزشی که گروههای هدف شامل کودکان، نوجوانان و جوانان را در خود جای داده است محل بسیار مناسبی برای اجرای مداخله و ارتقای سطح سلامت میباشند و دانش آموزان میتوانند بیشترین تأثیرات را بر همسالان و اعضای خانواده خود داشته باشند و تأمین، حفظ و ارتقای تندرستی آنها برای سلامت خانواده و جامعه در حال و آینده، اصلی مهم، اساسی و ضروری است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: کارشناس مسئول واحدهای سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس، آموزش و ارتقای سلامت، بیماریهای واگیر و غیر واگیر، سلامت روان، بهبود تغذیه، بهداشت محیط و حرفهای و سلامت دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان، برنامههای مشترک بهداشتی خود را که در راستای ارتقای سلامت دانش آموزان در تمام مقاطع تحصیلی است به تفضیل بیان کردند.
دکتر خویشدوست گفت: قبل از شروع سال تحصیلی تمام برنامههای مشترک بهداشتی به ادارات آموزشوپرورش مناطق مختلف شهرستان ارسال شده است و کارشناسان سلامت این ادارات با این برنامهها و راهبردهای بهداشتی در مدارس آشنا شدهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: تمام سعی و تلاش ما بر این است که برنامههای مشترک بهداشتی به بهترین نحو و طبق جدول زمانبندی اجرا شوند و همانند سالهای گذشته ادارات آموزشوپرورش بیشترین همکاری در این زمینه با بهورزان و مراقبین سلامت برای اجری برنامهها داشته باشند.
انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید