به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی بیان داشت: بعضی از فروشندگان بهمنظور جلب مشتری با استفاده از رنگهای غیرمجاز که موجب جذابیت دادن به ماده غذایی میشوند سعی در بالا بردن فروش خوددارند یا مستقیماً این رنگ و اسانسها را در صنوفی مانند سوپرمارکت عرضه میکنند که در بازدیدهای صورت گرفته از این صنوف ۵ کیلوگرم انواع رنگ و اسانس غیرمجاز مواد غذایی کشف، جمعآوری و معدوم گردید.
رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: در سال جاری در بازدیدهای صورت گرفته از صنوف عرضه مواد غذایی ۳۶ واحد صنفی به دلیل عرضه رنگ و اسانس غیرمجاز اخطاریه بهداشتی دریافت کردند که ۲ واحد صنفی به دلیل تکرار تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شد.
رفیعی تأکید کرد: هرگونه عرضه رنگ و اسانس غیرمجاز مواد غذایی به دلیل تهدید مستقیم سلامت مردم ممنوع بوده و با متخلفان برابر با قانون برخورد خواهد شد.
مصرفکنندگان برچسب مواد غذایی را مطالعه کنند
کارشناس بهداشت محیط تنگستان بابیان اینکه بعضی از مصرفکنندگان بدون اطلاع از غیرمجاز بودن و یا ترکیبات رنگها و اسانسهای مواد غذایی اقدام به خرید و استفاده ازاینگونه مواد میکنند افزود: ضروری است مصرفکنندگان به برچسب محصولات و ترکیبات آن توجه کنند.
ملیجه افخمی بابیان اینکه بسیاری از فروشگاهها و عطاریها بدون توجه به مضرات این رنگها و اسانسها اقدام به عرضه آن میکنند بیان داشت: رنگهای خوراکی مصنوعی به دلیل ترکیبات شیمیایی خاص میتوانند در برخی افراد بخصوص کودکان باعث افزایش ابتلا به سرطان و بروز آلرژی و حتی اختلالات رفتاری شوند.
انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید