به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، دکتر عصمت حیدری اظهار داشت: کمیتههای پنجگانه مدیریت مقابله با بیماریهای منتقله از طریق پشه آئدس شامل آموزش و اطلاعرسانی، مراقبت و درمان، نظارت و پایش، بودجه و پشتیبانی، بهسازی محیط و ناقلین است.
وی در این کمیته که در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد؛ گزارشی از مناطق پرخطر شهری و روستایی (از نظر زیستگاه پشه آئدس) که توسط کارشناسان بهداشتی شناسایی شده بود، ارائه کرد و افزود: اگرچه اقداماتی در راستای مقابله با پشه آئدس صورت گرفته است، ولی با توجه به اینکه بهسازی محیط کلیدیترین راه مقابله با پشه مهاجم است، بر لزوم همکاری همه دستگاههای اجرایی تأکید کرد.
معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان گناوه نیز بر دو موضوع مهم بهسازی محیط و آموزش بهعنوان اولویتهای اصلی تأکید کرد و گفت: بهسازی محیط در شهر توسط شهرداریها و در روستا توسط دهیاری میبایست در دستور کار شهرداری و دهیاری قرار گیرد.
لیراوی ضمن تأکید به شبکه بهداشت و درمان در خصوص آموزش و اطلاعرسانی به مردم، از ادارات شهرستان خواست تا از طریق رابطین بهداشتی خود در این خصوص با شبکه بهداشت همکاری لازم را داشته باشند.
کمیته پنجگانه مدیریت مقابله با بیماریهای منتقله از طریق پشه آئدس شهرستان گناوه، با حضور معاون سیاسی و امنیتی فرماندار، رئیس شبکه بهداشت و درمان، کلیه اعضای این کمیته و ادارات مرتبط برگزار شد.
انتهای پیام/ 3080
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید