به گزارش واحد روابط عمومی آموزشی درمانی شهدای خلیجفارس بوشهر، دکتر زهرا السادات جلالیان بهعنوان فرمانده ستاد فرماندهی حادثه ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: در این مانور که با حضور مسئولین استانی و دانشگاهی و با هماهنگی تیم HSE نیروگاه اتمی و همکاری EOC دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد، عملکرد واحدهای عملیاتی جهت آمادگی در برابر حوادث پرتویی و نحوه رسیدگی به مصدومین حوادث پرتویی موردبررسی و ارزیابی قرار گرفت.
دکتر جلالیان با تشریح عملکرد بیمارستان شهدای خلیجفارس در این رزمایش اظهار داشت: اعلام این مانور به ستاد فرماندهی حادثه این مرکز، در ساعت ۱۳: ۳۱ توسط ستاد بحران دانشگاه صورت پذیرفت که بلافاصله فراخوان تیم عملیاتی بحران صادر گردید و اعضا در محل اورژانس حوادث پرتویی این مرکز حاضر شدند.
وی گفت: این مانور با سناریو ۲ بیمار مصدوم در دو مرحله برگزار شد. اولین بیمار در ساعت ۱۵ توسط آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به اورژانس حوادث پرتویی تحویل شد که در اولین قدم توسط کادر تیم عملیاتی بحران مورد ارزیابی و سنجش آلودگی پرتویی قرار گرفت که با مشخص شدن میزان آلودگی بیمار، فرآیند آلودگیزدایی پرتویی آغاز و پس از طی فرآیند مذکور جهت تحت نظر بودن به بخش بستری منتقل شد.
دکتر جلالیان در ادامه عنوان کرد: در مرحله بعد دومین بیمار در ساعت چهارده و سی دقیقه تحویل اورژانس حوادث پرتویی شد که پس از ارزیابی و سنجش از نظر آلودگی پرتویی مشخص گردید بیمار آلودگی پرتویی ندارد و تنها از ناحیه دست راست دچار سوختگی است که پس از پانسمان سوختگی و ارزیابی درمانی با حال مساعد ترخیص گردید.
وی افزود: این مانور مقدمهای لازم در جهت بررسی نقاط ضعف و قوت و سنجش آمادگیهای لازم در برخورد با شرایط اضطراری است و با توجه به مصوبه دور دوم سفر رئیسجمهور شهید، مبنی بر تجهیز اورژانس شهدای هستهای توسط سازمان انرژی اتمی جهت آمادگی لازم در حوادث اضطراری، از مسئولین استانی و دانشگاهی درخواست مینماییم در راستای ارتقای کمیت و کیفیت مدیریت بحران اورژانس شهدای هستهای، اقدامات لازم در خصوص پیگیری و تحقق این مصوبه صورت گیرد.
رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیجفارس بوشهر از همکاری مجدانه اعضاء تیم مدیریتی و عملیاتی بحران در این مانور و نیز همکاری مسئولین و دستاندرکاران برگزاری این رزمایش قدردانی کرد.
انتهای پیام / م.ز 4070
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید