به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حمید حبیبی نیا اظهار داشت: روغنهای مورد استفاده در سرخ کردن بهطور مداوم در دمای بالا و با حضور اکسیژن و آب درون مواد غذایی، واکنشهای شیمیایی را در پی دارد و ترکیبات نامطلوب تولیدشده از این واکنشها برای سلامتی نیز مضر است. در همین راستا طرح ضربت بررسی روغنهای مصرفی در فستفودها انجام شد
وی گفت: با توجه به اهمیت نظارت بر نوع روغن مورد استفاده در تهیه فستفود، طرح ضربت بازرسی از ساندویچیها در شهر بوشهر اجرا و کیفیت روغنهای مصرفی واحدهای فستفود با استفاده از دستگاه پرتابل مورد ارزیابی قرار گرفت.
مهندس حبیبی نیا گفت: در این طرح که با حضور ۲۱ نفر از بازرسان بهداشت محیط در قالب اکیپهای دو نفره در ساعات غیر اداری انجام گرفت از ۱۳۸ واحد صنفی بازدید به عمل آمد.
این مقام مسئول بیان کرد: در این برنامه علاوه بر بررسی کیفیت روغنهای مصرفی، رعایت موازین بهداشتی بهویژه شاخص رعایت بهداشت مواد غذایی مورد پایش قرار گرفت.
وی بیان داشت: در این برنامه شاخصهای بهداشت فردی (روپوش، کلاه و دستکش) نظافت عمومی، نکات ایمنی و فنی ساختمانی، اصول بهداشت لوازم و تجهیزات، چیدمان وسایل و مواد اولیه مصرفی، بررسی و کنترل گردید.
مهندس حبیبی نیا گفت: در طی اجرای طرح تعداد ۷۶ اخطاریه بهداشتی جهت متخلفین بهداشتی صادر گردیده و پرونده ۸ صنف متخلف جهت پیگیری قضایی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد. همچنین ۵ واحد صنفی پلمب گردید.
وی افزود: برای حفظ سلامت عموم توصیه میشود کلیه متصدیان واحدهای صنفی برای سرخ کردن مواد غذایی از روغنهای مخصوص سرخ کردن استفاده نموده و از حرارتهای بالا به مدت طولانی برای سرخ کردن و همچنین از چند بار استفاده کردن این روغنها نیز اجتناب نمایند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طریق سامانه شکایات مردمی در هر ساعت از شبانهروز با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و شکایت خود را مطرح نمایند.
انتهای پیام/ح.گ ۳۰۰۱
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید