به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، فاطمه آهو خوش در آیین تقدیر از عوامل اجرایی موکب درمانی اربعین امام جواد (ع) شهرستان کنگان اظهار داشت: موکب درمانی امام جواد (ع) شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان خدمات ارزندهای در راستای حفظ سلامت زائران اربعین ثبت کردند که بسیار ارزشمند و قابلتقدیر است.
وی اظهار داشت: در ایام اربعین نیروهای بهداشتی، درمانی بدون هیچ چشمداشتی به بهترین نحو ممکن به زائران خدماترسانی کردند و تمام امکانات و تجهیزات لازم برای ارائه خدمات مطلوب درمانی در مسیر پیادهروی اربعین در موکبهای درمانی سیار و ثابت و موکبهای سلامت فراهم شده بود.
آهو خوش اظهار داشت: با تلاشها و برنامهریزیهای صورت گرفته در این مدت، با هیچ مشکلی از نظر کمبود تجهیزات و داروهای موردنیاز مواجه نشدیم.
وی عنوان کرد: در ایام اربعین کار بزرگی انجام شد و همه با تمام توان پایکار بودند که همه به خاطر عشق و محبتی است که ملت ایران به امام حسین (ع) و اهلبیت عصمت و طهارت دارند و همین امر مایه خیروبرکت در این کشور است.
آهو خوش با اشاره به اینکه دستیابی به این توانمندیها همه ریشه در فرهنگ و اعتقادات ما و عشق به امام حسین (ع) و ائمه اطهار (ع) دارد گفت: به همین خاطر است که دشمن قصد ضربه زدن به اعتقادات ما را دارد که بهطورقطع با تقویت فرهنگ حسینی در این جنگ فرهنگی و اعتقادی پیروز خواهیم شد.
مسئول عتبات عالیات شهرستان کنگان نیز بیان داشت: مهمترین موضوع بین مسلمانان، پیوند قلبی و وحدت میان مسلمانان است که به برکت امام حسین (ع) این وحدت ایجادشده است.
سرهنگ محمد صابر فعالیت موکب داران را یکی از شاخصترین فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی دانست و بیان کرد: این عزیزان فضای خاصی در راهپیمایی اربعین حسینی ایجاد کردند.
مسئول عتبات عالیات شهرستان کنگان عشق بین خادمان زائرین و موکب داران اربعین حسینی (ع) را غیرقابلتوصیف دانست و بیان کرد: انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی برگرفته از محرم و پیروزی خون بر شمشیر و قیام عاشورا است.
مهدی قاسمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی شهرستان کنگان نیز تصریح کرد: حرکت و اقدامات ارزشمند موکب داران در ایام اربعین حسینی بهنوعی همگرایی همه اقشار در مسیر سراسر حق بود که این فرهنگ معطوف به زمان و مکان خاصی نیست و باید این روحیه مردمی حفظ و تقویت شود.
در این مراسم تجلیل کلیه عوامل و اعضای درمانگاه بهداشت و درمان شهرستان کنگان حضور داشتند.
انتهای پیام/ م.س 3070
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید