حجتالاسلام احمدی ضمن تشکر از زحمات همه مسئولین خصوصاً رئیس دانشگاه و معاونان توسعه مدیریت و منابع و فرهنگی، دانشجویی گفت: از زمان اجرایی خرید اقلام و مواد اولیه آشپزخانه سلفسرویس این طرح تاکنون ۶۵۰ میلیارد ریال صرفهجویی شده است.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از نظارت دقیق بر سلامت و بهداشتی بودن مواد اولیه غذایی حملونقل و سالن طبخ و توزیع تغذیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد و افزود: کارشناسان این مدیریت با دقت بالا نظارت مداوم و مستمر بر تمامی مراحل تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان دانشگاه داشته و بههیچوجه اجازه استفاده از مواد اولیه و اقلام مشکوک و غیر بهداشتی را نمیدهند.
حجتالاسلام احمدی ادامه داد: تأمین سلامت غذایی دانشجویان از مهمترین وظایف مدیریت دانشجویی است که در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با دقت ویژه دنبال میشود.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن تشکر از همه دانشجویان و پیگیریهای مجدانه و دلسوزانه شورای صنفی گفت: از آنجا که در حوزه تغذیه، دانشجویان به ما کمک میکنند و جلسات مستمری با کارشناسان تغذیه برگزار میگردد مطمئناً وضعیت تغذیه و کیفیت پخت مطلوبتر از گذشته خواهد شد.
حجتالاسلام احمدی در خصوص آغاز توزیع نیم پرس دانشجویی نیز اعلام کرد، نیم پرس میتواند در جلوگیری از هدر رفت مواد غذایی مؤثر بوده و باعث صرفهجویی شود که خدا را شکر با استقبال دانشجویان روبهرو بودهایم.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تلاش میکنیم که رضایتمندی دانشجویان را به ۱۰۰ در صد رسانده و صدای رضایتشان را بشنویم.
حجتالاسلام احمدی در خصوص تجهیز آشپزخانه مرکزی دانشگاه گفت: بدون شک با صنعتی سازی کامل آشپزخانه وسایل تجهیزات و امکانات صنعتی برای طبخ غذا میتوان علاوه بر حرکت به سمت کیفی سازی غذای دانشجویی کمی از هزینهها هم کاسته شود.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: در حال حاضر با توجه به سنجش و ارزیابی اوضاع تغذیه و طبخ غذا نظرسنجی از دانشجویان و شورای صنفی تلاش داریم کمبودها نیازها و امکانات لازم برای ارائه بهتر طبخ غذای دانشجویی را فراهم نماییم چون معتقد هستیم مسئله تغذیه دانشجویی یکی از مطالبات و دغدغههای اصلی دانشجویان است و باید در راستای بهبود کیفی غذای دانشجویی اقدامات فوری انجام گردد.