فاطمه آهو خوش در دیدار با خانواده شهید روشن قیاس تصریح کرد: روز بزرگداشت شهدا فرصتی است تا فداکاری و رشادتهای شهدا و ایثارگران را در دوران دفاع مقدس، قدر بدانیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، خانواده شهدا، آزادگان، جانبازان و ایثارگران را بزرگترین یادگاران دفاع مقدس دانست و افزود: تجلیل، تکریم و سرکشی از آنان، رشادتها و جانفشانیهای رزمندگان دفاع مقدس را برای مسئولان یادآوری میکند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، با فرارسیدن روز بزرگداشت شهدا و بهمنظور بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان گرانقدر جنگ تحمیلی، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان به همراه مسئول حراست، مسئول امور عمومی، دبیر کمیسیون پزشکی، رابط امور ایثارگران و کمیته ترویج فرهنگ جهاد و ایثار و شهادت شبکه بهداشت شهرستان کنگان به دیدار خانواده شهید دوران دفاع مقدس عباس روشن قیاس رفته و از نزدیک با آنها دیدار و گفتوگو کردند.
گفتنی است در این دیدارهای صمیمی بهپاس خدمات ارزنده ایشان در راستای ترویج فرهنگ جهاد و ایثار با اهدا لوح تقدیر تجلیل شد.
انتهای پیام/ م.س 3070
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید