رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
تعامل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و بیمه نیروهای مسلح برای ارتقا خدمات درمانی همواره سازنده بوده است/ گزارش تصویری

10 فروردين 1404
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تعامل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و بیمه نیروهای مسلح برای ارتقا خدمات درمانی همواره سازنده بوده و امیدواریم این تعامل بیش از پیش ادامه یابد.

دکتر اله‌کرم اخلاقی در نشست با مدیرکل بیمه نیروهای مسلح استان بوشهر افزود: اولویت ما در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارائه خدمات مطلوب به هم استانی‌ها بوده که وجود ارگان‌های چون بیمه نیروهای مسلح، نقش مؤثری در رفع چالش‌های حوزه سلامت استان دارد.

وی با اشاره به اینکه پرداختی‌های بیمه نیروهای مسلح به روز است تصریح کرد: با بهره‌گیری از تعامل مثبت و مؤثر میان دانشگاه و بیمه نیروهای مسلح، تلاش خواهیم کرد تا خدمات درمانی مطلوبی را در مراکز دولتی به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه دهیم. این همکاری دوسویه، به بهبود کیفیت خدمات سلامت منجر خواهد شد.

 

انتهای پیام/ م.ف۱۰۲۴

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

کلمات کلیدی:
نشست     بیمه.نیروهای.مسلح     دکتر.اله‌کرم.اخلاقی        

تاریخ بروز رسانی:   10 فروردين 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >