دکتر احمدرضا ریحانی یساولی در نشست با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تأکید بر اهمیت حفظ همافزایی میان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی برای پیشبرد اهداف، اظهار داشت: این نشست، فرصتی برای بررسی چالشهای موجود در دانشگاه و یافتن راهکارهایی برای حل مسائل است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این نشست به موضوع مهم تضاد طبقاتی در پرداختها در شهرستانهای جنوبی استان و تأثیر شرکتهای نفتی و پارس جنوبی بر این تفاوتها اشاره کرد و گفت: این تفاوت پرداختی باعث خروج نیروهای بهداشتی و درمانی از مراکز و بیمارستانهای تابعه دانشگاه میشود که باید اقدام جدی در این خصوص صورت گیرد.
دکتر الهکرم اخلاقی با اشاره به نبود زیرساختهای مناسب و شرایط نامطلوب آب و هوایی در برخی مناطق، بیان داشت: این عوامل باعث عدم ماندگاری پزشکان در این مناطق میشود
وی تأکید کرد: باید شرایط بهتری برای جذب و نگهداشت پزشکان، پرستاران و کارکنان سلامت در این مناطق فراهم کنیم تا بتوان از ظرفیتهای انسانی و تخصصی آنان به طور کامل بهره ببریم.
دکتر اخلاقی با اشاره به نظارت بر ساختوسازها نیز بیان کرد: حضور بازرس در فرایند ساختوسازها از بروز مشکلات و تخلفات احتمالی جلوگیری میکند و کیفیت پروژهها مطابق با استانداردهای موردنیاز حفظ میشود.
مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفری دو روزه به استان بوشهر از مراکز بهداشتی، درمانی و پروژههای در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید کرد و خواستار تسریع در اتمام پروژهها و اجرای قوانین و دستورالعملهای وزارتی در سطح معاونتهای دانشگاه شد.
همچنین در این سفر دکتر ریحانی در دیدار با سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه تصریح کرد: استفاده از ابزارهای نظارتی و مشارکت با سایر دستگاههای نظارتی جهت حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم در مبادی ورودی استان بوشهر ضروری است.
دکتر ساسان زائری سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز بر ظرفیت و آمادگی این معاونت در جهت کنترل و نظارت بر امنیت غذایی با همکاری دستگاههای نظارتی مرتبط تأکید کرد.
انتهای پیام/ س.م 1021
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید