سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأکید کرد؛
تلاش برای ارتقای سلامت استان بوشهر با همگرایی و رفع کمبودها/ لزوم رفع مشکل ماندگاری پزشکان، پرستاران و کادر درمان در استان

23 فروردين 1404
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تلاش برای ارتقای سلامت استان بوشهر با همگرایی و رفع کمبودها در دستور کار ویژه داریم.

دکتر اله کرم اخلاقی در آئین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: خدمتگزاری به مردم شریف و عزیز بوشهر برای من فرصتی ارزشمند است و در این مسیر بر عزم خود برای بهبود کیفیت خدمات سلامت در استان می‌افزایم.

وی با تشکر از اعتماد دولت، وزیر بهداشت دکتر ظفرقندی، دکتر زارع استاندار بوشهر و دیگر مسئولان، اظهار داشت: من فرزند همین مرزوبوم و پرورش یافته این دانشگاه هستم و ان‌شاءالله با همکاری همه همکاران و مردم، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را به اهداف راهبردی خود نزدیک خواهیم کرد.

دکتر اخلاقی به مشکلات حوزه سلامت استان از جمله کمبود نیروی انسانی، تجهیزات و زیرساختها اشاره کرد و گفت: کمبودها واقعیتی انکارناپذیر است، اما با همگرایی و تلاش جمعی می‌توان بر این چالش‌ها غلبه کرد.

 وی افزود: افزایش سرانه تخت‌های بیمارستانی به میانگین کشوری از اولویتهای کاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است، هرچند در دوره‌های قبل اقداماتی انجام‌شده، اما باید این روند را شتاب دهیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اجرای سیاست‌های جوانی جمعیت را یکی از برنامه‌های مهم دانست و اعلام کرد: جلسات اولیه در این زمینه برگزار شده و به‌زودی با حضور مقامات وزارت بهداشت، پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد.

دکتر اخلاقی با اشاره به مشکل ماندگاری پزشکان، پرستاران و کادر درمان در استان، گفت: باید شرایطی فراهم کنیم که عزیزانمان با انگیزه در بوشهر بمانند، دغدغه‌های بازنشستگان، پرستاران، کارکنان در تمامی حوزه‌های دانشگاه و کادر اورژانس نیز در اولویت کاری دانشگاه است و با تمام توان برای رفع آن‌ها تلاش خواهم کرد.

 وی خطاب به کارکنان حوزه سلامت افزود: دفتر من به روی همه شما باز است و تا آخرین لحظه برای پاسخگویی به نیازهایتان حاضر خواهم بود.

وی از آغاز تدوین سند چشم‌انداز کوتاه‌مدت و بلندمدت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد و گفت: سند چشم‌انداز کوتاه‌مدت و بلندمدت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نقشه راه آینده این دانشگاه است.

مطمئن باشید آبرو و حیثیت خود را برای خدمت به مردم هزینه خواهم کرد

دکتر اخلاقی با تشکر ویژه از معاون وزیر بهداشت دکتر آخوندزاده، پروفسور هاشمی، دکتر مهرانگیز، نماینده استاندار دکتر جهانیان، سردار صالحی و سایر حاضران، گفت: از زحمات دکتر ملکی زاده و همکاران قدردانی می‌کنم و مطمئن باشید آبرو و حیثیت خود را برای خدمت به مردم هزینه خواهم کرد.

با حضور دکتر شاهین آخوندزاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت آئین تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار و دکتر اله کرم اخلاقی به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر معرفی شد.

آئین تکریم دکتر اله کرم اخلاقی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور   معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار بوشهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران شهرستان‌های استان، ائمه جمعه و جماعت استان، روسای دانشگاه‌های استان بوشهر، فعالان اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و رسانه‌ای استان بوشهر برگزار می‌شود.

در این آئین از زحمات و تلاش‌های دکتر حسن ملکی زاده رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

کلمات کلیدی:
تکریم     معارفه     معاون.تحقیقات.فناوری     دکتر.شاهین.آخوندزاده     دکتر.اله‌کرم.اخلاقی        

تاریخ بروز رسانی:   23 فروردين 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >