به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر فرامرز کشکولی بیان داشت: این برنامه در ایران از تجربیات موفق ملی در زمینه بهداشت همگانی بوده و سیستم بهداشتی توانسته در جهت افزایش پوشش واکسیناسیون و ارتقاء ایمنی جامعه، با بهکارگیری نیروهای آگاه، توانمند و تلاشگر و ارائه واکسن سالم و مؤثر به جمعیت هدف تا دورترین مناطق تحت پوشش، قدمهای مؤثری بردارد.
وی تصریح کرد: پوشش واکسیناسیون کشوری حدود ۹۸ تا ۹۹ درصد در همه واکسنها است که دستاوردهای بسیار خوبی در کشور به دنبال داشته است، بیماری فلج اطفال حدود ۲۴ سال است که در کشور پاک شده است، ایران جزء کشورهای پیشرو در منطقه در حذف بیماری سرخک و سرخجه بوده است، بیماری کزاز سالهاست حذف شده است.
دکتر کشکولی اظهار داشت: در حال حاضر با ورود واکسنهای جدید به برنامه ایمنسازی کشور، کودکان زیر ۶ سال، علیه ۱۲ بیماری نظیر سل، سرخک، سرخجه، اوریون، دیفتری، کزاز، سیاهسرفه، فلج اطفال، ذاتالریه و ... واکسینه میگردند.
وی تصریح کرد: اما بایستی به این نکته توجه داشت که کشور ایران در مجاورت کشورهایی با پوشش پائین واکسیناسیون بوده که با توجه به ترددهای موجود، خطر انتقال این بیماریها به کشور همچنان وجود داشته و در صورت عدم حفظ پوشش واکسیناسیون (بالای ۹۵ درصد) در جمعیتهای هدف، خطر انتشار بیماری و طغیان بیماریها خواهد بود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر یادآور شد: ۲۴-۳۰ آوریل مصادف با ۱۰-۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ بهعنوان هفته جهانی ایمنسازی نامگذاری شده است. شعار این هفته "ایمنسازی برای همه، امکانپذیر است " تعیین گردیده است، تلاش بر این است که با افزایش آگاهی عموم مردم و اصلاح باورهای غلط در جامعه گامهای مؤثری در جهت نهادینه کردن نقش واکسیناسیون در راستای حفظ سلامتی کودکان و جامعه برداشته شود.
انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید