فاطمه آهو خوش در مراسم راهاندازی مرکز نفس (نجات فرزندان سقط) در راستای پیشگیری از سقط عمدی در شهرستان گفت: با توجه به اهمیت موضوع و تدابیر مقام معظم رهبری در تحکیم بنیان خانواده و افزایش نرخ موالید، یکی از سادهترین راههای افزایش جمعیت، کمک به مادرانی است که به دلیل مشکلات اقتصادی و تفکرهای اشتباه عرفی، فرهنگی و آگاه نبودن به مسائل شرعی به سقطجنین خود اقدام میکنند.
وی افزود: هدف از ایجاد این مرکز، فرهنگسازی، ارائه مشاوره و حمایت از خانوادههایی است که تصمیم به سقطجنین سالم خود بهصورت ارادی دارند.
آهو خوش با توجه به نیاز مرکز نفس در خصوص اجرای اهداف آن نیاز به همراهی قشرهای مختلف جامعه مانند روحانیون، خیرین، شوراها جهت برگزاری جلسات آموزشی و فرهنگسازی در مساجد، حسینیهها و محلات اشاره نمود.
حجتالاسلام محمود محمودی امامجمعه شهر کنگان نیز گفت: پیشگیری از سقطجنین و فرهنگسازی در این حوزه میتواند خلأ جمعیتی کشور را جبران کند و همه مسئولان باید به وظیفه خود برای کاهش آمار سقطجنین عمل نموده تا عوامل ایجاد شرایطی که افراد را سمت این عمل سوق میدهد شناسایی شود.
دکتر محمدرضا دهقان فرد رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی نیز با بیان اینکه در سال ۱۴۰۳ از حدود ۹۰ سقطجنین عمدی با اجرای طرح نفس در استان جلوگیری شده افزود: رشد و توسعه مراکز نفس به معنای بازگشت یک فرزند به دنیا و آغوش خانواده است.
در این جلسه شیوهنامههای مدیریتی و اهداف آن در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و کاهش سقطجنین موردبحث و بررسی قرار گرفت.
در این جلسه هماندیشی، افتتاح مرکز نفس با حضور امامجمعه شهر کنگان؛ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی؛ مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان؛ مجمع خیرین شهر کنگان؛ مسئول مرکز نفس استان و اعضای کمیته شهرستان صورت گرفت.
انتهای پیام/ م.س ۳۰۷۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید