مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم:
مصرف به اندازه دمنوش‌های گیاهی معتبر، می‌تواند منجر به سلامتی و شادابی شود

22 ارديبهشت 1404
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: مصرف بهینه و به اندازه دمنوش‌های گیاهی معتبر و دارای پروانه‌های بهداشتی لازم، می‌تواند منجر به تأمین سلامتی و ایجاد شادابی در مصرف کننده شود.

سارا افلاکی عنوان داشت: امروزه، گرایش به استفاده از دمنوش ‌های گیاهی به دلیل خواص بی‌نظیرشان رو به افزایش است و در همین راستا مجموعه‌ای از دمنوش ‌های گیاهی موردبررسی قرار گرفته است که می‌تواند راهنمای افراد در انتخاب نوشیدنی مناسب هر فصل سال باشد.

وی افزود: دمنوش چای سبز دارای خواص چربی سوزی بالا و افزایش متابولیسم است و همچنین آنتی‌اکسیدان قوی ضد پیری شناخته می‌شود.

افلاکی اضافه نمود: کسانی که دارای مشکلات گوارشی و به دنبال هضم بهتر غذا هستند می‌توانند از دمنوش نعناع استفاده نمایند. کاهش اشتها و تسکین دهندگی پوست حساس و قرمز نیز از دیگر خواص دمنوش نعناع است.

مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم اظهار داشت: دمنوش زنجبیل و گل محمدی از دیگر دمنوش ‌های مفید و تأثیرگذار در سلامتی انسان‌ها می‌باشند و از خواص آن‌ها می‌توان به افزایش چربی سوزی، کنترل قند خون، ضدالتهاب پوست، درمان لک و آکنه، سم‌زدایی، کمک به عملکرد کبد، روشن‌کنندگی و آب‌رسانی پوست و جلوگیری از چروک صورت اشاره کرد.

این کارشناس تغذیه افزود: اگر به دنبال آرامش بخشی، کاهش استرس (مؤثر در پرخوری عصبی)، روشن‌کنندگی پوست و کاهش التهاب هستید، مصرف دمنوش بابونه را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

سارا افلاکی ضمن بیان رعایت در میزان مصرف دمنوش ‌های گیاهی و پرهیز از زیاده‌روی این دمنوش ‌ها عنوان داشت: باتوجه به خواص متنوع این دمنوش ها، می‌توانید بر اساس نیاز و سلیقه خود، نوشیدنی گیاهی مناسب را انتخاب کرده و از فواید آن بهره‌مند شوید.

انتهای پیام/ ا. پ ۳۰۲۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 

کلمات کلیدی:
دمنوش.گیاهی     سارا.افلاکی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.جم        

تاریخ بروز رسانی:   22 ارديبهشت 1404

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >