دکتر الهکرم اخلاقی اضافه کرد: برگزاری جلسات کمیته مستندسازی بهصورت مستمر و اجرای مصوبات آن از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: حفاظت از املاک دانشگاه، بهویژه در شهر بوشهر با توجه به کمبود زمین برای توسعه فضاهای پزشکی، بهداشتی و درمانی، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
دکتر اخلاقی تأکید کرد: مستندسازی املاک دانشگاه یکی از اهداف مهم ما در دوره جدید است و تلاش خواهیم کرد این مهم با جدیت ادامه یابد.
دکتر اکرم فرهادی، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز گزارشی از اقدامات صورتگرفته در سال گذشته ارایه داد و گفت: در سال گذشته، اقدامات مهمی از جمله اخذ اسناد مالکیت برای املاک فاقد سند و تبدیل اسناد مالکیت دفترچهای به تکبرگ انجام شد که گامی مهم در راستای مستندسازی املاک دانشگاه بود.
دکتر مسعود صداقت، مدیر امور حقوقی دانشگاه، بهعنوان دبیر کمیته مستندسازی املاک نیز تصریح کرد: مکاتبات و پیگیریهای مستمر ما با اداره کل ثبت اسناد و املاک استان و اداره ثبت شهرستان بوشهر در خصوص وضعیت اسناد مالکیت برخی از املاک دانشگاه در جریان است و پیشنهاد کردیم جلسهای با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و رئیس اداره کل ثبت اسناد و املاک استان برگزار شود تا مشکلات این حوزه مورد بررسی قرار گیرد.
مسئول مستندسازی املاک دانشگاه نیز گزارش مبسوطی از مشکلات موجود در مسیر مستندسازی املاک ارائه کرد و افزود: بروکراسیهای اداری و مسائل مربوط به نقشهبرداری (UTM) ازجمله مشکلات اصلی در مسیر مستندسازی املاک دانشگاه است.
مهندس محمدرضا حاجیونی اضافه کرد: بااینحال، پیشنهادات مشخصی برای رفع این موانع ارائه کردیم که مورد تائید اعضای کمیته قرار گرفت.
ذاکری، نماینده اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان، نیز در ادامه ضمن اشاره به فرآیندهای قانونی مستندسازی املاک دستگاههای اجرایی، بیان داشت: در این راستا، باید اقدامات لازم در سامانه سادا انجام شود تا مستندسازی املاک بهدرستی صورت گیرد.
نخستین جلسه کمیته مستندسازی املاک دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور رییس دانشگاه، مشاور اجرایی و سرپرست حوزه ریاست، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر امور حقوقی، مسئول مستندسازی املاک دانشگاه و نماینده ادارهکل امور اقتصادی و دارایی استان در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
انتهای پیام/ س.م 1021
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید