خانم فقیه افزود خرما به علت داشتن ويتامين B12 و C و املاحي چون كلسيم و فسفر تغذيهاي مناسب براي رشد عضلاني و رژيم غذايي مناسب است و زماني كه اين ماده لذيد با شير مخلوط شود، تبديل به غذايي بسيار مقوي و مفيد ميشود ، خرما بهترين غذا براي زنان باردار بوده و از سرطان شكم پيشگيري ميكند و اين ماده غذايي به گرسنگان يك احساس سيري آرامي ميدهد كه به همين علت است كه متخصصان تغذيه خوردن آن را بسيار سفارش ميكنند.
اين کارشناس تغذیه با بيان اينكه خرما يبوست را از بين ميبرد، افزود: مصرف مداوم خرما سبب ميشود كه ارگانيسمهاي پاتولوژيك را تحت تأثير قرار داده و به رشد باكتريهاي مفيد كمك شاياني ميكند و خرماي خيس شده يك داروي طبيعي مفيد براي تقويت قلب است و به علت طبع گرمش براي افرادي كه از دل درد رنج ميبرند، بسيار سودمند و اثربخش است.
وي ادامه داد: خرما سرشار از ويتامينهاي B بوده و اين سبب ايجاد تعادل در بين سلولهاي اعصاب و روان بوده و همچنين خرما به نوعي يك آرامبخش طبيعي محسوب ميشود. خرما حاوي مقدار زيادي آهن است و كمخوني را در افراد جبران میکند و افرادي كه ديابت دارند، ميتوانند بهعنوان يك قند طبيعي از آن استفاده كنند.
وي همچنین افزود خرما داراي ويتامين C فراواني بوده و فسفر موجود در آن براي سرزنده نگهداشتن افراد و خصوصاً سلولهاي مغزي بسيار مفيد و سودمند است.
انتهای پیام/ ا.پ 3020