رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم:
بهترین زمان برای کنترل بهداشت دهان و دندان سن کودکی می باشد

7 دی 1394
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: بهتـرين زمـان جهـت كنتـرل بيماري‌هـاي دهان و دندان، سن كودكي و يكي از بهترين مكـان‌ها جهـت دسترسـي بـه ايـن گـروه سـني، مدارس ابتدايي مي‌باشـد.

احمد قاسمی افزود: سـلامت كودكـان و نوجوانـان كـه سـرمايه هـاي اصـلي و آينـده سـازان كشــور مــي‌باشــند، از اركــان اصــلي دســت انــدر كــاران رشــد و توســعه جامعــه می‌باشد و ســلامت دهــان و دندان بخش مهمي از بهداشت عمومي است كه در كيفيت زندگي افراد نقش مهمي دارد.
این مقام مسئول اضافه کرد: هــر كــودك 6 ســاله ايرانــي در بــدو ورود بــه مدرســه ، داراي 5 دنــدان شــيري پوســيده اســت و از ســن 6 تا 12 سالگی نيــز ميــزان پوســيدگي دنــدان‌هاي دایمــي رونــد افزايشي دارد که همین امر باعث برنامه‌ریزی جهت اجرای طرح وارنیش فلوراید یا همان مقاوم سازی در برابر پوسیدگی دندان‌ها در مدارس ابتدایی و مهد کودک های سراسر کشور گردید.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم تصریح کرد: طرح وارنیش فلوراید در شهرستان جم نیز در دهه اول آبان ماه آغاز و در پایان طرح، بیش از شش هزار دانش آموز از در 64 مدرسه زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.
قاسمی یادآور شد: مرحله اول این طرح که شامل کودکان 3 تا 14 سال بوده است، پایان یافته و مرحله دوم نیز از فروردین 95 آغاز می گردد.

انتهای پیام/ ا.پ 3020

کلمات کلیدی:
وارنیش.فلوراید     دهان.و.دندان     شهرستان.جم     احمد.قاسمی    

تاریخ بروز رسانی:   7 دی 1394

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >