2 اسفند 1394 کارشناس تغذیه بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: استرس و اضطراب باعث افزایش مصرف قند میشود به گونهای که دیده شده افرادی که سروتونین ترشح شده از مغز آنها کمتر است تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین دارند. فرزانه دانشی در رابطه با فاکتورهایی که باعث تمایل افراد به خوردن مواد شیرین میشود افزود: سروتونین نیز هورمون ترشح شده از مغز است که مقدار آن در خون در مواقع استرس افزایش یافته و باعث آرامش انسان میشود. این کارشناس با اشاره به اینکه تمایل به مصرف قندها به دلیل مصرف ناکافی پروتئین در رژیم غذایی میباشد افزود: هنگامی که در وعده غذایی پروتئین کافی مصرف نشود، در نهایت قندها سهم بیشتری از غذا را تشکیل میدهند و این باعث ایجاد یک سیکل معیوب در بدن می شود. فرزانه دانشی با اشاره به اینکه کربوهیدرات ها مواد انرژی زا هستند که مصرف زیاد آن باعث تبدیل قند به چربی در بدن می شود تصریح کرد: مصرف زیاد مواد شیرین می تواند باعث مقاومت بدن به هورمون انسولین شود که در این صورت قند در بدن ذخیره نخواهد شد و میزان آن در خون بالا می رود و فرد را آماده بیماری دیابت نوع دوم می کند. این کارشناس تغذیه افزود: بیماری هایی مانند افزایش فشار خون، بیماری های قلبی و عروقی، تخمدان پلی کستیک و افزایش خطر ابتلا به سرطان را میتوان از دیگر عوارض مصرف بیش از حد کربوهیدرات ها نام برد. دانشی اضافه کرد : مصرف زیاد کربوهیدرات ها توسط کودکان علاوه بر تخریب دندان ها می تواند به سلامتی آنها لطمه بزند، زیرا استفاده از موادغذایی با انرژی زیاد مانع از جذب املاح و ویتامین ها توسط بدن می شود که بر رشد کودکان اثر میگذارد. انتهای پیام/ پ.ر 4080 telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 2 اسفند 1394