مدیر گروه بهبود تغذیه سالم معاونت بهداشتی :
مصرف حبوبات، راهکاری ارزان برای ارتقا امنیت غذایی

5 مهر 1395
مدیر گروه بهبود تغذیه سالم معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت : مصرف بیشتر حبوبات به عنوان یک منبع پروتئین ارزان، راهکاری مناسب برای ارتقاء امنیت غذایی در جهان امروز بشمار می‌رود.

فریده نظری در نشست کمیته درون بخشی روز جهانی غذا اظهار کرد: برای تولید یک کیلوگرم حبوبات 50 لیتر آب لازم است، در صورتی که تولید همین مقدار گوشت مرغ، به 4325 لیتر آب نیاز دارد؛ بنابراین مصرف بیشتر حبوبات به‌عنوان یک منبع پروتئین ارزان، راهکاری مناسب برای حذف گرسنگی و کاهش سوء تغذیه و ارتقاء امنیت غذایی در جهان امروز به‌شمار می‌رود.
این مسئول بهداشتی با بیان اینکه سال 2016 به‌عنوان سال حبوبات معرفی شده است گفت: سازمان فائو، تشویق کشورها به تولید بیشتر حبوبات و ترویج فرهنگ مصرف بیشتر آن را، به‌عنوان یک راهکار اصلی تأمین امنیت غذایی در جهان با توجه به بحران کم آبی و خشکسالی ضروری می‌داند.
نظری در مورد کاهش سوء تغذیه کودکان زیر 5 سال هم گفت: گزارشات فائو در سراسر جهان طی سال 2015 نشان می‌دهد که سوء تغذیه کودکان زیر 5 سال کاهش پیدا کرده است اکه ایران هم جزء آن کشورها بوده که توسط این سازمان سازمان مورد تقدیر قرار گرفته است.
فائو، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد ، از سازمان‌های بین‌المللی است که در زمینه توسعه کشاورزی فعالیت دارد.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد : حدود 30 درصد مواد غذایی اسراف می‌شود که این مقدار معادل غذای 15 میلیون نفر است و اگر متوسط تعداد نفرات هر خانه را 5 نفر در نظر بگیریم می‌توان گفت هر خانواده ایرانی به طور متوسط بیش از غذای یک نفر ضایعات دارد که این ضایعات 25 تا 50 درصد میوه و سبزی، 10درصد برنج و 25درصد خرما است.
24 مهر ماه ( 16 اکتبر ) هر سال به عنوان روز جهانی غذا نامگذری شده است که شعار امسال برای این روز " آب و هوا در حال تغییر است و غذا و کشاورزی هم باید تغییر کند" در نظر گرفته شده است.
بر همین اساس تاکید بر آموزش کاهش ضایعات مواد غذایی و افزایش مصرف حبوبات به عنوان پروتئین ارزان قیمت و با ارزش غذایی بالا را از جمله فعالیت های آموزشی سال جاری می‌باشد.
انتهای پیام/ م.ب2020
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
بهداشتی     تغذیه.سالم     امنیت.غذایی     ارتقا    

تاریخ بروز رسانی:   5 مهر 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >