11 مهر 1395جشنواره غذای دوستدار قلب سالم با شرکت 70 نفر به همت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در تالار الماس این شهر برگزار شد. در این جشنواره بیش از 150 نوع غذای سنتی و محلی ازجمله آش، شله، انواع ژله، غذای محلی، انواع سالاد و دسر به نمایش گذاشته شد. معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره غذای دوستدار قلب سالم گفت: این جشنواره باهدف ترویج و احیای غذاهای سالم و محلی که نقش مؤثری در سلامت قلب دارند، برگزارشده است. زهرا دریانورد افزود: جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی در سلامتی انسان نقش مؤثری دارد. وی با تأکید بر مصرف غذاهای محلی سالم اظهار داشت: رابطه مستقیم غذا با تندرستی و سلامت جسمی و حتی روانی مورد تأکید و تأیید دانشمندان علوم تغذیه است، بنابراین غذاهای محلی با توجه به ارزش غذایی بالا جایگزین مناسبی برای غذاهای امروزی است. معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر ادامه داد: برپایی ایستگاه سلامت بانوان، مشاوره پیشگیری از سرطانهای شایع بانوان، ایستگاههای نقاشی، آموزش مبارزه با دخانیات و قلب سالم با اندازهگیری فشارخون و BMI از دیگر برنامه این مراسم بود. در این جشنواره فرماندار، جمعی از مسئولین شهرستان دیّر و مردم حضور داشتند و در پایان به 25 نفر برگزیده، لوح سپاس و جوایزی اهدا شد. انتهای پیام/ ح.ن 3050 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 11 مهر 1395