آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دیلم برگزار شد

2 آبان 1395
آیین تکریم و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان دیلم با حضور قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، امام‌جمعه شهرستان و مسئولین برگزار شد.

قائم‌مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این آیین گفت: انجام کار با نیت الهی و پی گیری مشکلات تا حصول نتایج و عشق خدمت‌رسانی به آحاد مردم اصل اساسی در مدیریت است.
دکتر حیدر عزیز نژاد افزود: با همکاری و تعامل سازنده با مسئولان، به‌تدریج مشکلات بهداشتی حل خواهد شد و با تحقق برنامه‌های بهداشتی، شاخص‌های بهداشت نیز ارتقا خواهد یافت.
مهندس ناصری رییس سابق شبکه بهداشت و درمان دیلم نیز ضمن قدردانی از حمایت مسئولین شهرستان و دانشگاه علوم پزشکی در اجرای هرچه بهتر برنامه‌های بهداشتی، از تلاش بی‌شائبه همکاران خود در بخش بهداشت و درمان شهرستان تشکر کرد.
محمود ذاکری سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان دیلم گفت: امیدواریم به یاری خدای سبحان بتوانیم در راستای تحقق سیاست‌های کلی نظام سلامت و برنامه‌های استراتژیک معاونت بهداشتی دانشگاه و همگام باسیاست‌های دولت تدبیر و امید برای ارتقای سطح کیفیت خدمات بهداشتی درمانی و سلامت شهرستان، گام‌های بلند و اساسی در شهرستان برداریم.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم؛ در این آیین که با حضور مسئولان محلی و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد محمود ذاکری به‌عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم معرفی شد.
در این آیین ضمن تقدیر از زحمات مهندس ناصری رییس سابق شبکه بهداشت دیلم، حکم سرپرستی محمود ذاکری به‌عنوان سرپرست جدید این شبکه به وی اعطا شد.
انتهای پیام/ م.د 3060

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
تکریم     معارفه     دکتر.عزیزنژاد     مهندس.ناصری     محمود.ذاکری     شبکه.بهداشت‌درمان.دیلم    
   

تاریخ بروز رسانی:   2 آبان 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >