شبکه بهداشت و درمان دشتستان آماده ارایه خدمات بهداشتی درمانی به عشایر

4 آبان 1395
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با توجه به ورود عشایر از اوایل آبان ماه به مناطق مختلف شهرستان دشتستان خدمات بهداشتی و مراقبت‌های اولیه توسط مراکز خدمات جامع سلامت آن مناطق به خانوارهای عشایر ارایه می‌شود.

مهندس حسین دلخواه افزود: شهرستان دشتستان با وسعت و پهناوری خاص خود هرساله پذیرای تعداد زیادی از عشایر کوچ رو در فصل پاییز و زمستان در مناطق بخش ارم، بوشکان، طلحه، کلمه، دهرود سفلی و علیا، خوشمکان، وحدتیه، شبانکاره و دالکی است.
وی تصریح کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با تجهیز و آمادگی 10 تیم سلامت آماده ارایه خدمات بهداشتی و مراقبت‌های اولیه به سنین مختلف است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اظهار کرد: این خدمات معمولاً از اوایل آبان ماه با حضور عشایر در منطقه آغاز و معمولاً تا پایان اردیبهشت‌ماه ادامه دارد و امسال نیز با توجه به اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت علاوه بر اقدامات ارایه شده در سال‌های گذشته، خدمات مراقبین برای گروه‌های مختلف نیز ارایه خواهد شد.
انتهای پیام /س.غ 3030


با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
معاون.بهداشتی     مهندس.حسین.دلخواه     شبکه.بهداشت‌درمان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   4 آبان 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >