مهندس خلیل جوکار در نشست با مدیر آموزشوپرورش شهرستان کنگان افزود: كمبود و فقدان ويتامين D در بزرگسالان با بيماريهايي مانند پوكي استخوان، سرطان و چاقي در ارتباط است.
وی در بخش دیگر از سخنان خود تصریح کرد: با توجه به فرارسیدن فصول سرد سال، بهمنظور پیشگیری از بیماریهای تنفسی حاد واگیر مثل آنفلوانزا، آموزش بهداشت فردی، تهویه مناسب کلاسهای درسی و یادآوری نکات بهداشتی به دانش آموزان مؤثر میباشد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان اظهار کرد: در سالهای اخیر طرحهای متفاوتی بهوسیله شبکه بهداشت و درمان شهرستان ازجمله اجرای طرح پیشگیری از کمتحرکی دانش آموزان در مدارس متوسطه، اجرای طرح پیشگیری از سوانح و حوادث در مدارس و اجرای طرح مبارزه با پدیکلوزیس در همه مقاطع در جریان هست.
مهندس جوکار تصریح کرد: اجرای طرح مکمل یاری ویتامین D و آهن یاری در مدارس متوسطه، اجرای طرح وارنیش فلوراید تراپی برای همه دانش آموزان 6-14 سال، رعایت استانداردهای پایگاه تغذیه سالم و نظارت بهداشتی بر بوفه و محل نگهداری و توزیع شیر مدارس از دیگر طرحهای در حال اجرای شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان است.
کارشناس تغذیه شهرستان کنگان نیز گفت: طرح مکمل یاری ویتامین D و آهن یاری در سال 95- 94 در تمامی مدارس متوسطه اول و دوم دخترانه و پسرانه استان به اجرا درآمده و تمامی دانش آموزان ماهيانه يك قرص ويتامين D(درمجموع 9 قرص) دريافت مینمایند.
شریفه ضمیری اظهار داشت: مصرف كافي ويتامين D نهتنها يك فاكتور مهم در حفظ سلامتي افراد مسن است بلكه در رشد و سلامت جوانان نيز داراي اهميت بسيار است.
این کارشناس تغذیه در خصوص اهمیت استفاده از مکملهای تقویتی فروش سولفات (آهن) و ویتامینِ D و ضرورت تداوم آن بعد از اتمام دوره دبیرستان (مطابق دستورالعمل جاری در دبیرستانهای تحت پوشش) تأکید کرد.
در این نشست رییس آموزشوپرورش شهرستان کنگان به بیان اهمیت اجرای طرحهای بهداشتی در مدارس شهرستان تأکید کرد و از مجموعه بهداشت و درمان و کارشناسان و رابطین بهداشتی بهمنظور همکاری با اداره آموزشوپرورش شهرستان تشکر کرد.
گفتنی است این نشست با حضور رییس ادارهآموزشوپرورش شهرستان، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، کارشناس مسئول بهداشت مدارس و تمامی مدیران مقاطع تحصیلی سهگانه آموزشوپرورش شهرستان کنگان برگزار شد.
انتهای پیام/ م.س 3070