مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر:
مناسبت‌های مذهبی فرصت مناسبی برای امتداد همدلی مؤمنانه است

20 امرداد 1399
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر گفت: مناسبت‌های مذهبی فرصت مناسبی برای امتداد همدلی مؤمنانه است.

حجت‌الاسلام و المسلمین عباس دشتی در جلسه‌ای که به صورت ویدئوکنفرانس با دبیران هم‌اندیشی دانشگاه‌های استان برگزار شد بوشهر ضمن تبریک ایام غدیر و بیان ویژگی‌های این روز بزرگ اظهار داشت: طبق آیه "یا ایهالرسول بلغ ما انزل الیک من ربک فان لم تفعل فما بلغت رسالته" می‌توان فهمید که ابلاغ این مأموریت مساوی با ابلاغ کل دین است و انحراف از غدیر انحراف از همه دین است و در کلمات بزرگان مطرح شده که غدیر الگوی سیاست، اخلاق، اقتصاد و همه حکومت‌ها تا ابد است.
وی تصریح کرد: امروزمی بینیم جوامع بشری با پیشرفت در مسائل اقتصادی و به خاطر دوری از غدیر دچار بحران می‌باشند و انقلاب اسلامی ایران که به وسیله فقیه مجاهد پایه‌ریزی شد و به وسیله مردم به پیروزی رسید و قطبی شد در برابر شرق و غرب، در حقیقت زائیده و تداوم ولایت است و با پشتوانه ولایت این نظام پایه‌ریزی شده است.
حجت‌الاسلام و المسلمین دشتی گفت: انقلاب اسلامی در واقع مولود غدیر است، بر همین اساس باید مسئولین و مردم، زندگی‌شان و دیگر مسائل مانند امور فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را بر اساس الگوی غدیر مطابقت داده و از مبنای آن پیروی کنند و این خلأهایی که در ابعاد مختلف فرهنگی سیاسی اقتصادی و اجتماعی کشور وجود دارد اگر در مواجهه با آن به مسئله غدیر توجه خاصی می‌شد امروزه شاهد این همه مشکلات در جامعه نبودیم و ما هر چه از غدیر فاصله داشته باشیم مشکلات بیشتر خواهد شد.
وی بیان کرد: در این ایام کرونایی که جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است فرصت خوبی برای امتداد همدلی مؤمنانه ملت و رسیدگی به خانواده‌های مستضعف و نیازمند است که همین همدلی و مواسات زمینه‌ساز تقویت امید در جامعه است.
مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان بوشهر خاطرنشان کرد: مناسبت‌های مذهبی همچون دهه ولایت و به خصوص ایام عزاداری سید و سالار شهیدان بهترین فرصت است که با حضور در چنین مناسبت‌ها و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و اهمیت مسئله انفاق و احسان و اطعام کریمانه غدیر و استکبارستیزی و استقامت در راه حق که از مهم‌ترین پیام‌های غدیر نیز هست بتوانیم به تمام جهانیان این پیام را مخابره کنیم که باید فقط به خدا توکل کنیم.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

کلمات کلیدی:
نهاد.رهبری     حجت.الاسلام.عباس.دشتی     ویدئو.کنفرانس     هم.اندیشی     غدیر        

تاریخ بروز رسانی:   20 امرداد 1399

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >