سیده فاطمه حسینی در گفتگوی با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: آش فروشیها نیز یکی از مراکز حساس عرضه مواد غذایی هستند که در گام دوم فاصلهگذاری اجتماعی متصدیان پس از ثبتنام در سامانه سلامت وزارت بهداشت و دریافت پروتکل بهداشتی صنف خود، فعالیت خود را شروع نمودهاند.
حسینی تأکید کرد: نظافت، گندزدایی، بهداشت محیط کار و توزیع آش در آش فروشیها بهصورت مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط بازدید و پایش میشود و ضمن ارائه آموزش و نصب پوسترهای پخت بهداشتی غذا، تذکرات لازم را به متصدیان و کارگران ارائه میکنند.
حسینی تصریح کرد: یکی از موارد مهمی که میتواند در قطع زنجیره انتقال در مراکز عرضه مواد غذایی تأثیرگذار باشد، حفظ فاصله اجتماعی و رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مشتریان و متصدیان است و در بازدیدهای میدانی که از مراکز غذایی در شهرستان انجامگرفته تعداد زیادی از این مراکز با انجام خطکشی فاصله اجتماعی که باید توسط مردم حفظ شود را انجام دادهاند.
وی همچنین گفت: استفاده از ظروف مشتریان جهت قطع زنجیره این بیماری ممنوع است و تمامی آش فروشیها ملزم به استفاده ظروف گیاهی در این مراکز هستند و باید دور از دسترس مشتریان نگهداری شود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان دشتستان اظهار کرد: در استفاده از دستگاه کارتخوان باید دقت شود که کارت توسط مشتری کشیده شود و فقط عملیات بانکی توسط متصدی وارد شود و مردم باید به این نکات بهداشتی توجه داشته باشند.
سیده فاطمه حسینی از شهروندان خواست که با تماس با سامانه ۱۹۰ مشکلات بهداشتی را گزارش نمایند و در قطع زنجیره انتقال این ویروس سهیم باشند.
در راستای نظارت بر آش فروشیهای شهر برازجان، بازرسی مشترکی با حضور نمایندگان شبکه بهداشت و درمان، صنعت و معدن و اتاق اصناف انجام گرفت و بر حفظ فاصلهگذاری اجتماعی و رعایت پروتکلهای بهداشتی تأکید کردند.
انتهای پیام/س.غ- ۳۰۳۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان