تخم‌مرغ ، معجون سلامتی

19 مهر 1395
با توجه به همزمانی هفته کودک و روز جهانی تخم‌مرغ با همکاری آموزش‌وپرورش جشنی در دبستان شهدای بسیج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر: در این جشن معاون آموزش‌وپرورش و جمعی از کارشناسان آن اداره به همراه سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر و تعدادی از مسئولین و کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهراظهارداشت: با توجه به ارزش غذایی بالای تخم‌مرغ و در جهت اطلاع‌رسانی به عموم مردم و به‌منظور آشنایی بااهمیت تغذیه‌ای تخم‌مرغ در رژیم‌های غذایی 18 مهرماه به‌عنوان روز جهانی تخم‌مرغ نام‌گذاری شده است.

دکتر علیرضا حاجیونی افزود در این جشن مسئولین در رابطه بااهمیت استفاده از تخم‌مرغ به‌عنوان منبع اصلی پروتئین و املاح در رژیم‌های غذایی کودکان تأکید و برنامه‌های متنوعی شامل سرود، تئاتر و قرائت مقاله توسط دانش آموزان با موضوع تخم‌مرغ و ارزش‌های غذایی آن به مورداجرا گذاشته شد.
 
انتهای پیام/ ا.س- 3000
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

کلمات کلیدی:
روز.جهانی.تخم‌مرغ     دکتر.علیرضا.حاجیونی     مرکز.بهداشت.بوشهر        

تاریخ بروز رسانی:   19 مهر 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >