آمنه.کریمی


21 اسفند 1403
کارشناس بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت بوشهر: پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه ضروری است
کارشناس بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت بوشهر گفت: در ماه مبارک رمضان نیز مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلی غذایی (نان و غلات، میوه‌ها و سبزی‌ها، گوشت و حبوبات و تخم‌مرغ، شیر و لبنیات) ضروری است.

 

4 بهمن 1401
تغذیه صحیح باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می‌شود
کارشناس بهبود تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: تغذیه صحیح باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می‌شود.

 

29 دی 1398
عادات ‌ غذايي کودکان از اوايل زندگي به‌ویژه دو تا سه‌سالگی شکل مي‌گيرد
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: عادات‌ غذايي کودکان از اوايل زندگي به‌ویژه 2 تا 3 سالگي شکل‌گرفته که با اصلاح سبک غذایی می‌توان بیماری‌های غیر واگیر را در بزرگ‌سالی کنترل کرد.

 

9 آبان 1396
کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت بوشهر: نخوردن صبحانه می‌تواند اثرات منفی بر یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد
کارشناس بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی بوشهر گفت: تغذیه صحیح در قدرت یادگیری کودکان مؤثر است و نخوردن صبحانه می‌تواند اثرات منفی بر یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد.

 
 
 
< >