اداره

سرپرست اداره کل مشاورین وزرا در امور ایثارگران بنیاد شهید: تقدیر از ایثارگران تقدیر از همه فضیلت‌های ناب اسلامی و انسانی است
سرپرست اداره کل مشاورین وزرا در امور ایثارگران بنیاد شهید انقلاب اسلامی گفت: در حوزه ایثارگری تقدیر از ایثارگران تقدیر از همه فضیلت‌های ناب اسلامی و انسانی است.

ایران در آستانه دریافت گواهی حذف بیماری مالاریا
یک مقام وزارت بهداشت گفت: ایران در آستانه گواهی حذف بیماری مالاریا قرار دارد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: مجتمع‌های مسکونی با دفع غیربهداشتی فاضلاب در گناوه به دادستانی معرفی شدند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: مجتمع‌های مسکونی با دفع غیربهداشتی فاضلاب در شهرستان گناوه به دادستانی معرفی شدند.

آیین تکریم و معارفه مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد/ گزارش تصویری
مشاور رییس دانشگاه در امور هماهنگی و برنامه‌ریزی در آیین تکریم و معارفه مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه گفت: قطعا گذر از مسیر جدیدی که شروع شده با دشواری‌هایی همراه خواهد بود.

با حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ امید محمدنژاد به‌عنوان سرپرست اداره بازرسی دانشگاه منصوب شد
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با صدور حکمی امید محمدنژاد را به‌عنوان "سرپرست اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه" منصوب کرد.

به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی؛ اداره پست با دستور رییس ستاد کرونای شهرستان دشتستان پلمب شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: اداره پست شهرستان دشتستان به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی زمان شیوع کرونا با دستور رییس ستاد مقابله با کرونای این شهرستان پلمب شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مددجویان زندانی یک از قشرهای آسیب‌پذیر در شیوع کرونا هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مددجویان زندانی یک از قشرهای آسیب‌پذیر در شیوع کرونا بوده و با شیوع این بیماری یکی از دغدغه‌های اصلی و اولویت‌های مهم ما حفظ سلامت این مددجویان بوده است.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد: اعطای بیش از 300 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به کارکنان این دانشگاه
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در شش‌ماهه اول سال‌جاری بیش از 300 میلیارد ریال تسهیلات بانکی به 1536 نفر از کارکنان این مجموعه اعطاشده است.

25 برنامه‌ در هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اجرا می‌شود
25 برنامه فرهنگی، ورزشی و مشاوره‌ در هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اجرا می‌شود.

افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد
رییس اداره مشاوره و راهنمایی معاونت فرهنگی و دانشجویی گفت: افسردگی اختلال خلقی شایعی است که تمامی گروه‌های سنی را در برمی‌گیرد و از مشخصه‌های بسیار مهم آن لذت نبردن از فعالیت‌هایی که فرد قبلاً از انجام آن‌ها لذت می‌برده است.

بیش از هفتصد میلیون ریال وام تحصیلی به دانشجویان پرداخت شد
بیش از هفتصد میلیون ریال وام تحصیلی به 137 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت شد.

رییس اداره سلامت آموزش‌وپرورش استان بوشهر: ۹۷ هزار دانش‌آموز بوشهر تحت پوشش طرح وارنیش فلوراید قرار گرفتند
رییس اداره سلامت، تندرستی و مشاور مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بوشهر گفت: ۹۷ هزار دانش‌آموز استان بوشهر تحت پوشش طرح وارنیش فلوراید دهان و دندان قرار گرفتند.

رییس اداره کل درمان دندان‌پزشکی وزارت بهداشت: مردم دشتستان از خدمات دندانپزشکی با تعرفه دولتی برخوردار می‌شوند
رییس اداره کل درمان دندان‌پزشکی وزارت بهداشت گفت: با اضافه شدن تجهیزات دندانپزشکی به کلینیک تخصصی بیمارستان 17 شهریور، در آینده نزدیک مردم از خدمات دولتی باکیفیت برخوردار می‌شوند.

راه‌اندازی کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در زندان‌های استان
یک مقام وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اولین نشست مشترک سه جانبه اداره کل زندان‌ها، دانشگاه علوم پزشکی و بنیاد تعاون گفت: با توجه به اینکه شمار زیادی از زندانی‌ها در کارگاه‌های فعال در زندان‌ها اشتغال دارند که نیازمند خدمات بهداشت حرفه‌ای هستند با راه‌ان ...

رییس اداره زئونوز مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت: افزایش 70 درصدی میزان ابتلا به بیماری تب مالت در کشور
رییس اداره زئونوز مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت گفت: براساس آمارها میزان ابتلا به بیماری تب مالت که از بیماری‌های مشترک انسان و دام است در پنج سال گذشته 70 درصد افزایش یافته است.

طرح جامع پایش سلامت روان دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اجرا می‌شود
طرح جامع پایش سلامت روان دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی بوشهرنیمه دوم امسال در دو مرحله اجرا می‌شود.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مهم‌ترین منابع و سرمایه یک سازمان نیروی انسانی است
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مهمترین منابع و سرمایه یک سازمان نیروی انسانی است و وظیفه هر سازمان صیانت از این سرمایه گرانبها می‌باشد.