اعتبار.بخشی

بازدید تیم ارزیابان بیرونی اعتباربخشی از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری
تیم ارزیابان بیرونی اعتباربخشی از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بازدید کردند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مراکز جراحی بوشهر جایگزین بیمارستان خصوصی هستند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مراکز جراحی محدود در حال حاضر جایگزین بیمارستان خصوصی در استان بوشهر هستند.

5 تير 1400
رویکرد اعتبار بخشی بیمارستان شهید گنجی برازجان به سمت رویکرد آموزشی درمانی حرکت کند
مدیر مرکز توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بوشهر گفت: رویکرد اعتبار بخشی بیمارستان شهید گنجی برازجان بایستی به سمت رویکرد آموزشی- درمانی حرکت نماید.

ارزیاب اعتبار بخشی وزارت بهداشت: ارائه خدمات درمانی مطلوب هدف از ارزیابی و اعتبار بخشی بیمارستان‌ها است/گزارش تصویری
کارشناس اعتبار بخشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ارائه خدمات درمانی مطلوب هدف از ارزیابی و اعتبار بخشی بیمارستان‌ها است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: نقش شورای فرهنگی، اعتباربخشی به فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: نقش شورای فرهنگی تصویب و اعتباربخشی فعالیت‌های فرهنگی در بخش‌های دانشجویی و غیر دانشجویی دانشگاه است.