جلیل.حسینی

دوازدهمین ایثار ماندگار در سال جاری؛ جوان ۴۲ ساله تنگستانی ناجی بیماران نیازمند به عضو شد
مسئول مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی (OPU) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جوان ۴۲ ساله بنه گز تنگستان ناجی بیماران نیازمند به عضو شد.

طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار می‌شود
جلسه هماهنگی طرح حامیم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: روز فتح خرمشهر، نباید در این روزمرگی‌ها کم‌رنگ شود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: روز فتح خرمشهر، نباید در این روزمرگی‌ها کم‌رنگ و به فراموشی سپرده شود.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فعالیت‌های نیروهای جهادی شهرستان دشتستان در راستای سلامت محوری بوده است
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون تمام فعالیت‌های نیروهای جهادی شهرستان دشتستان در راستای سلامت‌محوری بوده است.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مراسم نکوداشت اولین شهید مدافع سلامت استان بوشهر به صورت مجازی برگزار شد/ گزارش تصویری
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مراسم نکوداشت اولین شهید مدافع سلامت استان بوشهر به صورت مجازی برگزار شد.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: فرهنگ‌سازی و تنویر افکار عمومی از عوامل مؤثر در ایجاد آرامش خانواده‌هاست
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: فرهنگ‌سازی و تنویر افکار عمومی از عوامل مؤثر در ایجاد آرامش خانواده‌ها و احترام به متوفی است.

در آیینی؛ برگزیدگان بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجلیل شدند
در آیینی با حضور معاون اجرایی رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از رابطان، ممتازان مرحله دانشگاهی و برگزیدگان کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی تجلیل شد.

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشجویان باید در تمامی شرایط برای رسیدن به موفقیت‌های بیشتر تلاش کنند.

ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جوار بارگاه ملکوتی حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) برگزار شد
طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مشهد مقدس و در جوار بارگاه ملکوتی امام مهربانی‌ها حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) برگزار شد.

آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این آیین گفت: دانشجویانی که در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مشغول به تحصیل می‌شوند باید در کنار علم‌اندوزی با فراگیری مهارت‌های اجتماعی و فرهنگی و پایبندی به اخلاق از فرهیختگان جامعه خود باشند.

طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مشهد مقدس و در جوار بارگاه ملکوتی امام مهربانی‌ها حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) برگزار شد.

26 تير 1397
آیین بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری
به مناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و دهه کرامت، جشن و ویژه‌برنامه گرامیداشت روز دختر به همت حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار شد.

به یاد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران؛ محفل انس با قرآن با حضور قاری بین‌المللی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/گزارش تصویری
محفل نورانی انس با قرآن به یاد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و با حضور قاری ممتاز بین‌المللی حاج عباس هاشمی و قاریان استانی در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.