دز.سوم

پایگاهِ موقت واکسیناسیون در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای کارکنان و دانشجویان/کاهش سطح ایمنی دز سوم و شروع پیک هفتم، تزریق دز چهارم را ضروری کرد
کارشناس بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به کاهش ایمنی پس از مدتی از دریافت دوز سوم واکسن کرونا و بروز سویه‌های مختلف ویروس کرونا، مسئولین بهداشتی تزریق دز چهارم واکسن کرونا را توصیه می‌کنند.

بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از مرکز واکسیناسیون کوثر به روایت تصویر
رییس دانشگاه علوم پزشکی طی بازدید از مرکز واکسیناسیون کوثر و بررسی روند واکسیناسیون در شهرستان بوشهر دُز سوم واکسن خود را دریافت کرد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان: تزریق دوز سوم واکسن کرونا کمک به تداوم روند ایمنی همگانی است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: اگر امروز شاهد کاهش محسوس موارد ابتلا به بیماری کرونا هستیم، نتیجه واکسیناسیون عمومی است، لذا تزریق دوز سوم واکسن کرونا به تداوم این روند کمک خواهد کرد.

رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خبر داد؛ تزریق دوز سوم واکسن کرونا جهت بیماران خاص در شهرستان بوشهر
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر از تزریق دوز سوم (بوستر) واکسن کرونا برای بیماران خاص در این شهرستان خبر داد.