دندان‌پزشکی

با حضور استاندار بوشهر؛ کلینیک دندان‌پزشکی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در جم افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان جم، در پنجمین روز از هفته دولت، کلینیک تخصصی دندان‌پزشکی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شهر جم به بهره‌برداری رسید.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دیلم خبر داد؛ واحد دندانپزشکی مرکز شهید حسینی زاده بندر امام حسن (ع) راه‌اندازی شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: واحد دندانپزشکی مرکز شهید حسینی زاده بندر امام حسن (ع) راه‌اندازی شد.

خدمات دندانپزشکی رایگان به مناطق کم برخوردار در شهرستان کنگان ارائه شد
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان بوشهر گفت: ارائه خدمات دندان‌پزشکی رایگان در مناطق کم برخوردار در قالب برنامه طرح پویش لبخند احسان در استان بوشهر آغاز شده است.

29 فروردين 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان خبر داد: خدمات دندان‌پزشکی سیار به بیش از یک‌هزار نفر در شهرستان تنگستان ارایه شد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان گفت: از آبان تا اسفند سال گذشته، یک هزار و 825 خدمت توسط کلینیک سیار دندانپزشکی به مردم روستانشین در شهرستان تنگستان ارایه شد.

خدمات رایگان دندان‌پزشکی به بیش از ۶ هزار نوجوان دیّری ارایه شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: امسال به بیش از شش هزار نوجوان زیر ۱۴ سال دیّری خدمات رایگان دندان‌پزشکی ارایه شده است.

راه‌اندازی 23 مرکز سیار و کلینیک دندانپزشکی استان بوشهر /خدمات دندانپزشکی توسعه می‌یابد
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: 11 مرکز سیار و 12 کلینیک دندانپزشکی در استان بوشهر راه‌اندازی می‌شود.

خدمات دندانپزشکی در استان بوشهر با کیفیت بهتری ارایه می‌شود
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهرگفت: در طرح تحول نظام سلامت در بخش دندانپزشکی، خدماتی باکیفیت بهتر و قیمتی مناسب به مردم ارایه می‌دهد.

جشن روپوش سفید دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی بوشهر برگزار شد
جشن روپوش سفید دانشجویان دندانپزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی بوشهر با حضور قائم مقام رییس دانشگاه، معاونان، رییس دانشکده دندانپزشکی ، اعضای هیأت علمی و دانشجویان برگزار شد.

23 فروردين 1395
پیام تبریک معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ملی دندان‌پزشکی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت پیام تبریکی صادر کرد. متن این پیام به شرح زیر می باشد: